Водопровідне обладнання Санкт-Петербурга



Водопровідне обладнання :

Всього найменувань: 82, Переглядів: 31508

Про компанію
Компанія займається реалізацією професійних балансувальних клапанів та іншого допоміжного обладнання для забезпечення стабільного водопостачання та опалення в багатоквартирних і приватних будинках. Адже не секрет, що при підвищенні ярусу, зменшення діаметра трубопроводів показники тиску різко змінюються, що призводить до постійних незапланованим перебоїв в системах опалення. В одній кімнаті тепліше, ніж в іншій, хоча хотілося б, щоб скрізь був однаковий температурний режим.
З нашою компанією кожен бажаючий за невелику суму зможе доповнити свою систему до ідеалу, лише встановивши цей, здавалося б, непомітний компонент. Ви забудете про нестабільність і постійні перепади тиску з-за виникнення повітряних, або як їх ще називають, газових пробок.
Ми пропонуємо:
• висока якість;
• відповідальний підхід до кожного клієнта;
• детальну консультацію;
• стабільність поставок при великих замовленнях;
• великий гарантійний термін від виробника сантехнічного обладнання.

«Невська ГРК» — не просто одна з багатьох компаній в Санкт-Петербурзі, пропонує очищення води в заміському будинку в Ленінградській області під ключ. Придбати сучасне обладнання, ознайомитися з найбільш ефективними схемами водоочистки і набрати дипломований персонал може практично будь-яка фірма.

Виробляємо всі види робіт, пов‘язаних з водопостачанням, встановленням опалювального обладнання, каналізацією, монтажем і наладкою сантехсистем. Проконсультуємо і поставимо матеріали та обладнання з істотною знижкою. Великий досвід роботи на цьому ринку. Гарантія якості і звичайно гнучка система розцінок, виходячи з ваших потреб. Цінуйте свій час і гроші – телефонуйте за номером: 642-2352

e-mail: info@vstm-e.ru наш сайт: vstm-e.ru

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024