Транспортні послуги Санкт-Петербурга



Транспортні послуги :

Всього найменувань: 454, Переглядів: 158204

Компанія ТОВ "БС" відправляє і перевозить вантажі з Росії з будь-якої точки країни будь-якими видами транспорту. Фахівці компанії успішно працюють на ринку транспортних послуг більше п‘ятнадцяти років. Маючи представництва у Росії, ТОВ "БС" вирішує завдання транспортної і складської логістики будь-якої складності в оптимальні терміни за низькими цінами, працюючи з кожним клієнтом індивідуально.
Компанія ТОВ "БС" відправляє вантажі залізницею з вивантаженням на багажні відділення. За погодженням з клієнтом можливе отримання вантажу з вагона на станції під час стоянки поїзда.
Компанія ТОВ "БС" надає послуги складської логістики, транспортної логістики, перевозить вантажі між містами по Росії з вивантаженням на термінали. В населені пункти, де немає терміналів, вантажі доставляються до дверей одержувача.
Компанія ТОВ "БС" приймає вантажі на терміналах по кількості місць, ваги і об‘єму, надає складські послуги, а також послуги по упаковці, доупаковке, перепакування вантажу за погодженням з клієнтом.

Група компаній «Віртус» надає повний спектр послуг, пов‘язаних з транспортуванням вантажів у різні населені пункти по всій території Російської Федерації і в зарубіжні країни. -Автомобільні перевезення будь-якої складності
-Мультимодальні перевезення
-Контейнерні перевезення
-Рефрижераторні перевезення
-Перевезення негабаритних і великовагових вантажів
-Перевезення небезпечних вантажів (спецтранспорт для ADR-вантажів)
-Митне оформлення, сертифікація, складські послуги
-Страхування всіх видів вантажів
-Оформлення та отримання міжрегіональних і міжнародних спеціальних дозволів для транспортування негабаритних та (або) великовагових вантажів.

Транспортно-логістична компанія "ВЛ Лоджистік"

Ми пропонуємо транспортно - логістичні послуги повного циклу юридичним і приватним особам. Вантажоперевезення по Росії і міжнародні мультимодальні та інтермодальні. Експедирування і страхування вантажу.

Компанія "ВЛ Лоджистік" є офіційним митним брокером - Свідоцтво № 0588/00 - і пропонує клієнтам послуги митного оформлення вантажів.

Пріоритетні напрямки транспортно-логістичної компанії «ВЛ Лоджистік»:
Залізничні вантажоперевезення по Росії, відправлення збірних вантажів
Морські перевезення вантажів на Сахалін, Камчатку, Магадан
Морські перевезення вантажів із/в країн(и) Азії, Європи, Америки та Австралії в Росії і на Україну
Відправка 20-футових контейнерів з Пусана (Ю. Корея) і Шанхаю (Китай) до Москви і західні регіони Росії в режимі внутритаможенного транзиту.
Мультимодальні контейнерні перевезення з/до країн(и) АТР (комплекс: морські залізничні вантажоперевезення)
Доставка збірних вантажів автомобільним транспортом по містах Далекого Сходу, Сибіру і Центрального федерального округу;
Автоперевезення по всій Росії прямими рейсами. Дана послуга надається при організації перевезення по типу "Один клієнт – Одна машина";
Контейнерні вантажоперевезення
Експедирування вантажів в пункті відправлення та у пункті призначення (відповідальна приймання, перерахування місць, транспортування)
Страхування всіх видів вантажів
Відстеження вантажів
Складські послуги
Послуги митного оформлення вантажів
Пошук товарів і виробників в Китаї

Компанія утворена в 1998 році, чисельність 1000 чол

Галактика
Санкт-Петербург , вул. Бурцева, 23

тел. 8 (812) 318-31-66
Актуально на 01.01.2018

Компанія ТОВ "ГК"Галактика" здійснює вантажоперевезення автомобільним транспортом по Санкт-Петербурга, Ленінградської області Росії.

Автомобільні перевезення вантажів по Росії. Ми займаємося автоперевезеннями вантажів по Санкт-Петербургу і країні, вантажів різного обсягу і габаритів, з вагою від 1,5 до 20 тонн.

Послуги вантажників. Переїзди квартир та офісів. Вивіз сміття і підйом будівельних матеріалів. Працюємо з фізичними та юридичними особами. Такелаж до 3000 тонн. Укладаємо довгострокові договори. Професійний підхід до будь-якої роботи. Телефонуйте!

Вантажоперевезення по Росії від 1 кг, стислі терміни, низькі тарифи. У компанії два складу в СПб

вантажоперевезення по місту 10 тон та 5 тонн

Автомобілі в оренду

ТОВ "Лірика" - доставляє збірний вантаж по всій Росії.

З‘єднуємо партнерів і клієнтів від Калінінграда до Владивостока, від Мурманська до Сочі.

Будь-яким видом транспорту – будь-який вантаж наших Клієнтів буде доставлений в оптимальні терміни і максимальної схоронності.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024