Товари для дому Санкт-Петербурга



Товари для дому :

Всього найменувань: 803, Переглядів: 198891
Foxik
Санкт-Петербург , Шуваловський проспект, 41, корпус 1

тел. 8 (952) 364-45-45
Актуально на 01.01.2018

Магазин товарів для дому Foxik пропонує вам товар для затишку та краси вашого дому та дачі. У нас ви знайдете так само канцелярські товари, текстиль, садові фігури, подарунки на всі випадки життя і на будь-який гаманець, сувеніри з символікою Спб

Інтернет магазин GIGHall пропонує товари для створення затишку у вашому домі. Це кухонний гарнітур, Дивани, крісла, ліжка, шафи, електрокаміни, комплекти постільної білизни, килими, штори, венеціанські дзеркала, а так само предмети інтер‘єру та вироби з муранського скла.

Діяльність компанії "V&K-BIO" - це роздрібні продажі екологічно чистих товарів для дому, а так само комплексне оснащення готелів, готелів, кафе, ресторанів і спортивно-оздоровчих комплексів "під ключ" тільки якісними товарами виробництва таких країн як Німеччина, Італія, Франція, Іспанія і Росія.

Діяльність компанії "V&K-BIO" - це роздрібні продажі екологічно чистих товарів для дому, а так само комплексне оснащення готелів, готелів, кафе, ресторанів і спортивно-оздоровчих комплексів "під ключ" тільки якісними товарами виробництва таких країн як Німеччина, Італія, Франція, Іспанія і Росія.

Рыбочистка Grumms, пристосування для чищення риби, виробництво і продаж.

Наша компанія утворена в 2000 році. Основний напрямок нашої діяльності – постачання якісних товарів для кухні, будинку й саду.

Наша компанія є прямим імпортером всіх товарних груп представлених на даному сайті. Крім того, ми співпрацюємо з кращими вітчизняними виробниками посуду та товарів для домашнього вжитку.

За нашим замовленням і під нашим контролем випускається в Китаї і В‘єтнамі продукція під власною торговою маркою «Практик» «Praktik».

Ми працюємо тільки з компаніями з утворенням Юр. Особи або Індивідуальними Підприємцями, а так само з мережевою роздробом. Постійно оновлюємо наш асортимент і, піклуючись про скорочення Ваших витрат, регулярно проводимо акції зі зниження цін і розпродаж.

За роки роботи компанія ТОВ «Євразія Трейд Інк.» здобула репутацію надійного і професійного партнера, найвищою оцінкою для якого завжди було і є довіра наших покупців.

Системи зберігання для гаражів, дач, балконів, лоджій і будь-яких інших приміщень. Облаштування гаражів під ключ.

Наші композиції з квітів представлені в магазинах Москви і Санкт-Петербурга.
Доставка по всій Росії!
Композиції з штучних квітів для інтер‘єру можна ПРИДБАТИ на AOABUKET.RU
ДОСТУПНА ЦІНА

Один з лідерів оптових продавців товарів для дому, саду та відпочинку тепер і в роздріб!
Безпосередня робота з виробниками товару, фінансування виробництв, дозволяють істотно знижувати для покупців компанії «Сектор» ціну товару порівняно з іншими продавцями.
Прямий без посередників контакт компанії «Сектор» з іноземними виробниками, великі обсяги закупівель, постійна наявність товару на складах, так само сприяють гнучкому підходу щодо формування відпускних цін.
Робота з світовими брендами, виробниками прасувальних дощок і сушарок для білизни такими як НІКА, GIMI, MELICONI, FRAMЕR, EURO GOLD та іншими фірмами гарантує стійкий попит на цей товар.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

81

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024