Торгово-закупівельні компанії Санкт-Петербурга



Торгово-закупівельні компанії :

Всього найменувань: 133, Переглядів: 47690

Група компаній COSMI - оснащення готельного бізнесу та інших організацій сегмента HoReCa товарами, необхідними для їх успішної роботи. Асортимент COSMI: косметика, тапочки, махрові вироби, постільна білизна та приладдя, штори і покривала, матраци та ліжка для номерів, прибиральне обладнання, обладнання для готелів, професійна хімія, продукція з логотипом. Можливість доставки в будь-яку точку Росії!

Продаж медичного обладнання від виробника, витратних матеріалів та інструментарію для ультразвукових досліджень, анестезіології і реанімації, хірургії та ендоскопії, акушерства і гінекології, реабілітації та спортивної медицини.

Оптовий продаж м‘яса: яловичина,свинина,баранина,курка,конина,заєць,качка,курінна оброблення,напівтуші,субпродугкты,мову,окіст,лопатка,вирізка,карбонат,карейка,зчк,сільвер,нчк,

СКС-Електро
Санкт-Петербург , пр. Московський, 136г

тел. 8 (812) 426-14-45
Актуально на 01.01.2018

реалізація кабелю і кабельних комплектуючих

оптова торгівля пластиковими трубами wavin

Торговий Дім «Ленд» - підрозділ холдингу «Ленд», забезпечує мережі супермаркетів преміум-класу продуктами харчування і товарами, імпортованими з різних країн світу. Ексклюзивні договори з постачальниками дозволяють ТД «Ленд» активно співпрацювати з мережами та магазинами по всій Росії, пропонуючи продукцію за доступними цінами. ТД «Ленд» здійснює регулярні відвантаження і виводить на російський ринок невідомі раніше покупцеві бренди.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

14

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024