Паливні компанії Санкт-Петербурга



Паливні компанії :

Всього найменувань: 79, Переглядів: 70903

Продаж та перевезення дизельного палива

Компанія «Балтійське Нафтове Агентство» створена спеціально для обслуговування клієнтських біржових операцій на ринку нафтопродуктів, а також позабіржових операцій з обов‘язковою реєстрацією позабіржових угод в ЗАТ «СПбМТСБ».
Сьогодні «Балтійське Нафтове Агентство» - одна з брокерських компаній Росії, що надають послуги на організованих товарних ринках.
«Балтійське Нафтове Агентство» організовує доступ своїх клієнтів в секції «Нафтопродукти» Санкт-Петербурзької міжнародної товарно-сировинної біржі і ЗАТ Біржа «Санкт – Петербург».

«Балтійське Нафтове Агентство»:
• Член Санкт-Петербурзької Міжнародної Товарно-Сировинної Біржі («СПбМТСБ»).
• Брокер на ЗАТ «Біржа «Санкт – Петербург».

Оптова реалізація пального та нафтопродуктів: дизпаливо для різного транспорту і механізмів, гасу, бензину. Власний автопарк. Гнучка система знижок. Все паливо відповідає ДСТУ, має сертифікати

Тільки якісне дизельне паливо від заводів – виробників.
- Доставка в день замовлення!
- Відвантаження в будь-яких обсягах від 500 літрів!
- Дозволу на доставку нафтопродуктів в будь-яку точку Ленінградської області та Санкт-Петербурга, і по всій Росії!
- Широкий асортимент палива та послуг: дизель, бензин, гас, дизельні генератори, автоналив
- Власний сучасний автопарк (40 бензовозів різних калібрувань)
- Особистий менеджер
- Кращі пропозиції на ринку! Знижки, акції, розпродажі!

Північно-Західна Твердопаливна Компанія – виробник паливних пелет преміум класу, призначених для використання як у побуті, так і в промисловості.

Ми виробляємо паливні гранули діаметром 8 мм з мінімальною кількістю вологи і дуже високим ККД згоряння.

ТОВ «Сучасні Паливні Стандарти» була заснована сильними, молодими, енергійним, повним ентузіазму, фахівцями, і вже 7 років займається реалізацією світлих нафтопродуктів на території Санкт-Петербурга, Ленінградської області, Республіки Карелії, Новгородської, Вологодської і Псковської областях, за цей час компанія зарекомендувала себе як професійного постачальника і надійного партнера.
Основним видом діяльності компанії є доставка дизельного палива (солярки) для будівельних, дорожніх, аграрних, автотранспортних підприємств, систем опалення житлових і виробничих приміщень, морського і річкового водного транспорту.
Наші партнери довіряють нам, про що свідчить постійно розвивається клієнтська база. Нас вибирають, тому що ми
• Доставляємо дизельне паливо, бензин, гас, газойль, смт, пічне паливо та інші світлі нафтопродукти, вироблені всіма НПЗ Російської Федерації, автотранспортом та по залізниці.
• Співпрацюємо виключно з провідними трейдерами Росії, працюючи за договорами з ВАТ «Газпром нафта», ВАТ «АНК «Башнефть», ВАТ «НК «Роснефть», ВАТ «НК «Роснафта», ВАТ «Татнафта», ВАТ «ТАИФ-НК», ВАТ «ТАНЕКО».
• Беремо паливо безпосередньо з нафтобаз і нафтопереробних заводів, таких, як: КИНЕФ (Сургутнафтогаз), NESTE (нафтобаза Бронка), ПТК (нафтобаза Струмки), Ярославський НПЗ, Московський НПЗ, Саратовський НПЗ
• Несемо відповідальність за якість запропонованого товару, надаємо арбітражні проби та сертифікати, що відповідають стандартам РФ, з кожною поставкою продукції.
• Точно в строк, 24 години на добу, 7 днів в тиждень, доставляємо нафтопродукти в будь-якій кількості від 500 літрів до Вашого об‘єкта з допомогою власного автопарку паливозаправників різних калібрувань від 2000 до 40000л, оснащених рукавами подачі, лічильниками, пістолетами і всім необхідним для безпечного та оперативної перевезення та доставки ПММ.
• Маємо відкритими кодами зберігання і перевалками нафтопродуктів на всіх провідних нафтобазах Північно-Західного регіону, що надає нашим замовникам право вибору, роблячи співпраця з нами максимально зручним і вигідним.
• Команда компетентних фахівців, що мають величезний досвід роботи на паливному ринку реалізації та доставку нафтопродуктів, зацікавлена в задоволенні потреб контрагентів за рахунок індивідуального підходу до кожного покупця.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024