Тканини Санкт-Петербурга



Тканини :

Всього найменувань: 260, Переглядів: 153690

МФК — Интерни: італійські тканини для штор і меблів, портьєрні тканини, оббивна тканина, технічна тканина, карнизи, позумент в кращих традиціях італійського дизайну.

В магазині "Няшкі" представлені антистресові іграшки, подушки, підголовники і валики в великому асортименті. Виробництво Росії.

ВАТ «Прядильно-нитковий комбінат ім. С. М. Кірова» (ВАТ «ПНК їм С. М. Кірова») - одне з найстаріших підприємств текстильної промисловості Росії засноване в жовтні 1833 року. Сьогодні ВАТ «ПНК їм С. М. Кірова» є найбільшим не тільки в Росії, але і в Європі підприємством повного циклу з виробництва швейних, в‘язальних, вишивальних ниток і пряжі. На його частку припадає понад 60% ниток вітчизняного виробництва.

Текстиль та тканини роздріб за оптовими цінами.

Тканини продаж оптом в Санкт-Петербурзі, Тканини від виробництва Китай, Туреччина, Корея, Італія, Німеччина, Росія. Відправка в регіони.

Оптовий продаж ексклюзивного імпортного постільної білизни з фланелі. Розміри 1,5 сп, 2 сп, Євро, Дует, дитяче. 100% Бавовна високої якості. Безкоштовна доставка по Санкт-Петербургу для оптовиків.

Торгово-фінансова компанія «Слов‘янський текстиль» є одним з найбільших виробників і постачальників текстильної продукції на території Росії. Наша компанія пропонує найширший асортимент товарів: постільна білизна, махрові вироби, аксесуари для кухні, декоративні подушки, предмети інтер‘єру, корпоративна продукція, подушки і ковдри Norsk Dun і багато іншого.

Оптово-роздрібна торгівля постільною білизною та спальними речами торгової марки "АртПостель" р. Іваново. Сертифіковане якість, завжди діють знижки постійним клієнтам, низькі ціни!

Інтернет магазин Швейні машини, товари для шиття.

Інтернет магазин для рукоділля, товари для рукоділля, набори для вишивання, нитки муліне, канва, бісероплетіння, вишивання бісером, скрапбукінг, розфарбування по номерах, товари для творчості, в‘язання, пряжа

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024