Текстиль Санкт-Петербурга



Текстиль :

Всього найменувань: 216, Переглядів: 76063

Магазин постільної білизни пропонує найбільший асортимент постільної білизни в Санкт-Петербурзі! Радимо купити постільну білизну тільки з 100% бавовни без штучних добавок. Купуйте тільки у нас постільна білизна! Модні дизайни і відмінна якість постільної білизни з бязі, попліну, сатину, перкалі, жаккарда і биоматина як для дорослих, так і для дітей від 2 років.

Компанія "Ресторанний текстиль" займаємося виробництвом текстильної продукції протягом багатьох років і незмінно забезпечуємо її бездоганну якість.

У кожному успішному проекті важлива не тільки перспективна концепція і пропозицію потрібних людям товарів або послуг, але і дрібниці, з яких складається репутація закладу, його унікальний фірмовий стиль. Мова йде про текстильних елементах оформлення будь-якого приміщення. Їх завдання – допомогти знаходяться всередині людям відчути себе комфортно, легко, що називається, в «своїй тарілці».

Ми з радістю допоможемо доповнити і якісно завершити образ ресторану, кафе або банкетного залу в Санкт-Петербурзі, Новгороді Великому і областях.

Вишивка на махрових рушники та халати.
Оптовий і роздрібний продаж рушників і халатів.

Belle arti
Санкт-Петербург , вул. Шостаковича, 8

тел. +7 (921) 552-79-97
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

22

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024