Тату салони Санкт-Петербурга



Тату салони :

Всього найменувань: 155, Переглядів: 59735

Наша компанія займається всіма видами татуювання на тілі, робимо пірсинг, татуаж(перманентний макіяж).Розробка ексклюзивного ескізу. Робота ведеться в спеціалізованому салоні, з професійним обладнанням

Мета Paintkillers Tattoo Club — поєднати художню татуювання і сучасне мистецтво. Виконати роботу, яка надихне вас і кожного, хто її побачить.
Тут працюють 6 майстрів, кожен з яких має унікальний почерк. Вони готові зробити тату по малюнку з каталогу або за авторським ескізом. Виконують cover up і freehand. Завдання майстрів — зробити татуювання, якої ви будете пишатися. Для цього хлопці постійно розвиваються і відточують техніку: відвідують фестивалі і конвенції в Санкт-Петербурзі, Москві, Мінську.
Майстри Paintkillers Tattoo Club готові зробити тату у будь-якому стилі: анималистическом, орієнтальному, етнічному, реалістичному, треш-полька, олд-скул, полінезія, дотворк, біомеханіка, трайбл, блекворк, традишнл, графіка, акварель і т. д.

Мене звуть Ільдар.

Якщо у Вас виникло бажання прикрасити своє тіло татуюванням, підкреслити брови, очі або губи (виправити стару роботу), то Ви звернулися за потрібною адресою.

Я працюю у своїй студії, де дуже тепло, затишно і чисто. Можу проконсультувати Вас по всім ключовим питанням, пов‘язаними з татуюванням, перманетным макіяжем або лазерним зведенням тату (перманетного макіяжу), дати пораду, рекомендації, підказати як краще зробити ту чи іншу роботу.

Все, що від Вас вимагається, це тільки бажання. В іншому можете повністю покластися на мене.

У роботі використовую тільки професійні витратні матеріали та обладнання для забезпечення максимально якісного результату.

Татуювання, татуаж (перманентний макіяж), корекція тату і татуажу, видалення лазером тату і татуажу

Татуювання різних стилів, cover up, розробку індивідуальних ескізів, а також пірсинг всіх видів.

Професійна програма навчання від Ольги Минайловой на 50 годин включає: Математика кольору. Знайомство з косметикою і китицями. Догляд за ними. Гігієна в роботі. З чого почати роботу візажиста. Як працювати на виїздах. Як впорається з великою конкуренцією. Овал особи. Деталі особи. Демонстрація макіяжу Нюд. Відпрацювання на моделі.

Тату кабінет поряд з метро Парнас. Подробиці по телефону.

Професійний майстер Дмитро Головкін виконує 3Д тату у власному салоні-студії в Санкт-Петербурзі. До ваших послуг – створення приголомшливих об‘ємних зображень тварин і персонажів, об‘єктів природи і людей. Завдяки унікальній технології 3Д татуювання, можлива реалізація будь-якої, самої сміливої ідеї! На сайті студії Дмитра Головкіна ви можете почитати про особливості та переваги даного стилю тату, про техніку і етапах створення об‘ємного зображення. А вибрати ескіз і уточнити запитання можна, безпосередньо відвідавши салон в Санкт-Петербурзі.

Студія Ігоря Рязанцева: перманентний макіяж, трихопигментирование і татуювання

Ми тату-студія Гей Капітан!
Наша команда працює вже далеко не перший рік і пропонує вам якісні тату за адекватними цінами.
В стінах нашої студії, ми можемо запропонувати вам такі послуги як розробка ескізу або відразу зробити на вибір тату ескізи наших майстрів, тату напису а так само виправлення татуювання.
Так само у нас ви можете придбати подарунковий сертифікат, адже художнє татуювання відмінний подарунок другу і близькій людині, який буде радувати все життя.

Перманентний макіяж (татуаж). Всі види послуг. Виправлення.

Видалення. Навчальний Центр Академії Biotek.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

16

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024