Весільні салони Санкт-Петербурга



Весільні салони :

Всього найменувань: 543, Переглядів: 166927

У продажу весільні сукні від 40 до 70 розміру, за ціною від 3000 до 25000. ВЕЛИЧЕЗНИЙ ВИБІР аксесуарів для проведення весільного торжества

Організація і проведення весільних урочистостей а Санкт-Петербурзі та закордоном

Весільний салон Art Podium в Санкт-Петербурзі пропонує широкий асортимент весільних суконь на будь-який смак!

У нас ви знайдете сукні зі шлейфом, з мереживом, з відкритою спиною, в стилі ретро, з довгим рукавом, з заниженою талією, з бантом, з корсетом, для вагітних, з закритими плечима, гладкі, прямі, пишні, ампір, а-силует, тюльпан, годе, довгі, короткі, трансформери.

Недорогі весільні сукні та біжутерія!

Весільний салон "Орхідея" пропонує весільні сукні та весільні аксесуари в Санкт-Петербурзі. Відвідавши наш салон, ви знайдете саме те плаття, в якому захочете бути на самому важливому святі - на вашому весіллі. Більшість колекцій - це відомі бренди, які використовують при виробництві європейські тканини (Німеччина, Франція, Італія, Польща) і мають у штаті висококласних професіоналів з великим досвідом у весільній індустрії моди. Все це дозволяє нам з упевненістю стверджувати, що ви, відвідавши наш салон, як мінімум будете задоволені широким асортиментом і чудовою посадкою суконь. У нас самі шикарні весільні сукні за звичайними цінами. Приходьте і переконайтеся самі.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

55

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024