Сувенірна продукція Санкт-Петербурга



Сувенірна продукція :

Всього найменувань: 568, Переглядів: 59876

Виготовлення закатних значків, закатних магнітів і нагородних розеток на замовлення.
Сувеніри на будь-яку подію. Термін виготовлення значків від 1 години, за умови готовності макета і технічної можливості. Значки за 1 день - це реально! Виготовляємо значки в Санкт-Петербурзі швидко, недорого і якісно!
Витратні матеріали та обладнання для виготовлення. Заготовки значків і магнітів, вырубщики, насадки, преси.

Компанія Кб-Приз на ринку поліграфії та нагородної продукції вже більше 10 років, завдяки якості та оперативній роботі ми не втрачаємо своє місце у цій сфері.

Фахівці нашої компанії - непривзойденные майстри своєї справи, з багаторічним досвідом роботи. Завдяки технологіям, якими володіє наша компанія, ми справляємося з будь-яким завданням, поставленим нашими замовниками.

Атласні стрічки з логотипом, нанесеним фольгою, для оформлення подарункової упаковки.
Ленти на безкозирки з будь-якими написами.

"Глобус бари, набори сомельє, чайник,
набори для пікніка та барбекю, нарди, ключниці,
набори посуду,зброю декоративне, пивні кухлі,
шкатулки, моделі кораблів, суден, яхт, домашній інтер‘єр,
барометри та метеостанції, настільні ігри (футбол, покер),
шахи, телефони в стилі ретро, морська тематика "

Сувеніри з каталогу оптом: авторучки, брелоки, флешки, рекламний текстиль, сумки, vip-сувеніри

Компанія здійснює продаж корпоративної сувенірної продукції з логотипами. Послуги поліграфії. Нанесення логотипів – всі види друку, власне виробництво. Розробка подарункових наборів: продуктові, бізнес, дизайнерські. Роботи по дизайну будь-якої складності. Широкий асортимент продукції. Виробництво від 1 дня. Безкоштовна доставка. Безкоштовні зразки. Знижки при оптовому замовленні. Відомості про компанію.

Постачальник сувенірної продукції в Санкт-Петербурзі. Асортимент продукції – більше 20 000 артикулів. В наявності товари з Європи, Китаю, країн Азії. Замовлення виконуються на власному виробництві. Компанія працює з усіма регіонами Російської Федерації. Головні плюси - надійність, контроль якості на всіх етапах виробництва, клієнтоорієнтованість. З повним переліком товарів можна ознайомитися на сайті компанії.

РПК «Товарний Дефіцит» – це великий асортимент сувенірів та подарунків: текстильна продукція, електроніка, сувеніри за сферами діяльності, POS-матеріали, виставкове обладнання, і багато іншого. У нас ви легко зможете підібрати подарунки для чоловіків, жінок і дітей, для начальства і колег, друзів, рідних і коханих.

Переваги нашої компанії:
- висока продуктивність праці на виробництві. Для цього в компанії проектується і створюється унікальне обладнання, найчастіше не має світових аналогів. Це дозволяє нам швидше і якісніше виробляти комплектуючі і збирати подарунки;
- автоматизація виробництва на базі IT-продуктів. Нам доводиться поєднувати підхід індивідуального ательє з потоком великих замовлень зі стислими термінами на їх виконання;
- створення для клієнтів таких принадних пропозицій, від яких вони не могли відмовитися.

Компанія Ягифтс це проект від "Геріка Принт" була заснована в 2018 році. На даний момент компанія здійснює якісне нанесення на практично будь-які поверхні різними методами, має широкий асортимент бізнес-сувенірів, здійснює продаж стрічок для бейджів з нанесенням, і виробляє друковану продукцію – блокноти та календарі.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

57

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024