Страхові компанії Санкт-Петербурга



Страхові компанії :

Всього найменувань: 979, Переглядів: 184272

"Петербурзький Страховий Брокер" пропонує застрахувати автомобіль за страховку ОСАЦВ, допоможе з оплатою лікування пасажирів і ремонтом ТЗ водія. Співпрацюємо з надійними страховими компаніями Санкт-Петербурга категорії А++. Завдяки нам ви можете оформити поліс добровільного страхування ОСАЦВ за мінімального базового тарифу за ціною від 4 225 руб. Доставка ОСАГО по Санкт-Петербургу і Ленінградської області безкоштовно.

Всі види страхування. Поліси з доставкою.

Ресо-страхування
Санкт-Петербург , пр. Цивільний, 84

тел. +7 (981) 980-06-50
Актуально на 01.01.2018

Всі види страхування на всі випадки життя!

Техогляд - діагностична карта на місці відразу (база ЕАИСТО)
+ ОСАГО (єдина база знижок РСА) КАСКО, Зелені карти

РОСГОССТРАХ
Санкт-Петербург , вул. Байконурская, 26

тел. +7 (921) 594-71-77
Актуально на 01.01.2018

Автострахування, техогляд - діагностична карта (відразу на місці), ОСАГО, КАСКО, ЗК

Страхування від А до Я
Санкт-Петербург , вул. Латиських стрільців, 3

тел. 959-77-50
Актуально на 01.01.2018

ОСАГО, КАСКО, ТЕХОГЛЯД, ВСІ ВИДИ СТРАХУВАННЯ

Сервіс онлайн страхування SPORT.INSURE дозволяє оформляти страхові поліси для спортсменів з більш ніж 200 видів спорту. Страхування на сайті займає не більше 7 хвилин. Поліс прийде на пошту у форматі PDF або замовте отримання оригіналу прямо в калькуляторі страхування. Поліси, які можна придбати в нашому сервісі розроблені спеціально для спортсменів з урахуванням цієї специфіки. Ви можете придбати страховку від нещасного випадку, а також страховку для виїзду за кордон.

ТОВ "Страховий брокер Инфулл" - Широкий спектр страхових послуг.

Ми надаємо послуги комплексного супроводу бізнесу і приватних осіб.
Infull («Инфулл») — це нова концепція супроводу страхування від допомоги у страхуванні під ключ до врегулювання збитків та подальшого захисту інтересів клієнта.

Ключові переваги:
• Оптимальний вибір з 50 страхових компаній.
• Швидке узгодження умов і доставка протягом дня.
• Цікаві пропозиції та знижки спеціально для наших клієнтів*.
• Супровід клієнта протягом терміну дії поліса.

Ми працюємо для того, щоб звільнити вас від усіх проблем, пов‘язаних зі страхуванням, зробити ваше життя безпечніше і комфортніше, а бізнес — стабільніше.

Страховий радник БРОКЕРС — вигідні умови страхування для клієнтів в Санкт-Петербурзі. Страховий радник БРОКЕРС пропонує доступні рішення від 29 найбільших страхових компаній російського ринку, а також максимум переваг по карті АСИСТАНС БРОКЕРС.
Ви можете оформити страховку для нерухомого майна, страховку ОСАЦВ або КАСКО, страховку для корпоративної нерухомості або корпоративного автопарку, придбати поліс добровільного медичного страхування, оформити страховку перед подорожжю або скористатися особливими умовами БРОКЕРС для страхування юридичних осіб. Ми пропонуємо всі види страхування і при цьому не беремо комісію за підбір страхового рішення: всі переваги і додаткові можливості ви отримуєте просто тому, що стаєте клієнтом БРОКЕРС.
• Ви можете замовити поліс з доставкою додому або в офіс. Якщо у вас немає часу на те, щоб приїхати до нас за готовими документами, просто оформіть доставку.
• Ви можете скористатися послугою техдопомоги на дорозі. Якщо сталася неприємність на дорозі, БРОКЕРС посприяє найбільш вигідному вирішенню ситуації.
• Ви можете звернутися до юристів і страхових консультантів БРОКЕРС. Якщо виникли складнощі зі страховою або спірне питання, ми з радістю допоможемо.
• Ви можете не думати про продовження поліса. Служба пролонгації БРОКЕРС нагадає вам про термін закінчення страховки, а також підготує всі необхідні документи для отримання нового поліса.
Щорічно у нас страхуються понад 90 000 клієнтів — ось вже більше 10 років БРОКЕРС пропонує найвигідніші умови для страхування фізичних та юридичних осіб. Зателефонуйте прямо зараз, щоб дізнатися про всі переваги співпраці з персональним страховим радником.

Техогляд
Санкт-Петербург , вул. Байконурская, 26

тел. +7 (921) 657-47-29
Актуально на 01.01.2018

Діагностична карта на місці (ЕАИСТО), ОСАГО, КАСКО, ДСАГО, ЗК.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

98

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024