Стоматологія Санкт-Петербурга



Стоматологія :

Всього найменувань: 1238, Переглядів: 301636

Основним нашим завданням є відновлення здоров‘я і, як наслідок, поліпшення Вашого якості життя. У цьому нам допомагає орієнтація на цінності, які ми реалізуємо в роботі з нашими пацієнтами:

1. Професіоналізм - використання всіх сучасних технологій, які довели свою ефективність. Відкритість до нових знань і навичок. Націленість на досягнення максимально можливого рівня здоров‘я людини.
2. Максимальний комфорт під час лікування пацієнта.
3. Щиро дбайливе ставлення до пацієнта.
4. Високий рівень сервісу обслуговування.
5. Повне інформування людини про стан його порожнини рота як ключ до поліпшення його якості життя.
6. Розуміння потреб і цінностей людини з метою пошуку оптимального для нього шляхи вирішення проблеми.
7. Командний підхід.

Сімейна та дитяча стоматологія «Місто» пропонує своїм пацієнтам повний спектр послуг з лікування зубів, реставрації, імплантації, протезування та виправлення прикусу.

Наша клініка працює в Росії вже більше 12 років і пропонує Вам весь комплекс сучасних стоматологічних послуг, лікування зубів включаючи естетичну стоматологію, протезування зубів, складне протезування та мікропротезування із застосуванням дорогоцінних сплавів, одномоментну і відстрочену імплантацію зубів, виправлення прикусу в будь-якому віці, професійне та лазерне відбілювання зубів.

Шукайте стоматологію в СПб недорого і якісно в Приморському районі!?
Клініка "Студія-Дент" в Приморському районі запрошує Вас на консультацію з подальшим безболісним лікуванням або протезування зубів.
Лікування ясен та комплексна профілактика порожнини рота. Більше 7 років ми робимо красиві і здорові посмішки всім Петербуржцям і гостям міста.

Наш успіх полягає в доброму та професійному персоналі, який підібраний ідеально головним лікарем клініки і в сучасному технічному оснащенні кожного кабінету.

Наші фахівці це: ортопеди, хірурги, імплантології, терапевти, дитячі стоматологи, ортодонти, асистенти, медичні сестри і адміністратори.

Всі вони пройшли жорсткий відбір на профпридатність! Для нас важливий кожен клієнт і його щаслива посмішка. Ціни чесні! Є знижки та акції!

Основні стоматологічні послуги: лікування, протезування, щелепно-лицьова хірургія, ортодонтія, рентгенографія, імплантація (класична, базальна, скуловые імпланти Zygoma, все на чотирьох), ендодонтія, естетична стоматологія, хірургія, дитяча стоматологія і багато іншого.

Наша стоматологія ідеально підійде для проживаючих в північному районі Санкт-Петербурга, поруч з метро: Комендантська проспект, Піонерська, Чорна річка і Старе Село.

Телефонуйте та записуйтесь! Заходьте на наш офіційний сайт, де Ви знайдете всю інформацію про лікарів, послуги і про знижки. Дякуємо, що обрали нас!

Центр «Эстедент» пропонує повний спектр послуг для профілактики і лікування захворювань порожнини рота.

White&Smile
Санкт-Петербург , Малий проспект Петроградської сторони, 87

тел. +7 (981) 123-69-16
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024