Середні загальноосвітні школи Санкт-Петербурга



Середні загальноосвітні школи :

Всього найменувань: 1435, Переглядів: 272192

Навчальні курси, підбір макіяжу і образу, послуги візажиста.

Курси: "Кухар" (підвищення кваліфікації або початкової підготовки), "Комірник", "Калькуляція", "Завідувач виробництвом", "Буфетник", "Бухгалтер", Комп‘ютер (для атестації).

Навчальний центр Урансофт, створений на базі кафедри Автоматики і процесів управління СПбГЭТУ (ЛЕТІ) компанією АЛЕЇ СОФТВЕР, спеціалізується на підготовку IT - фахівців
Мета Навчального центру — сприяння у підготовці, перепідготовці та підвищенні кваліфікації фахівців сфери інформаційних технологій. Основні напрями навчання пов‘язані з розробкою програмного забезпечення та управління ІТ-проектами.

Програми навчання за напрямами. Напрямок перукарського мистецтва представлено курсами Перукар універсал і Перукар стиліст. Ви навчитеся технології створення красивих і неповторних зачісок, укладання, фарбування і хімічної завивки волосся.
Напрямок Візаж та косметологія. Курси: Візажист-стиліст, косметолог візажист, макіяж для себе. Крім базових курсів Ви можете вибрати короткострокові семінари та майстер-класи.
Напрямок Дизайн. Представлено курсами Дизайн інтер‘єру, ландшафтний дизайн, флористика. Крім базових курсів Ви можете вибрати короткострокові семінари і майстер-класи в сфері дизайну

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024