Спецодяг Санкт-Петербурга



Спецодяг :

Всього найменувань: 586, Переглядів: 118906

Компанія «Ліга Спецодягу» займається продажем робочої одягу з 2006 року, починаючи свій шлях в Москві. Ми готові запропонувати повний комплект екіпіровки для забезпечення правильного функціонування трудової діяльності. У нас Ви завжди зможете придбати товари від виробника оптом та в роздріб. Всі речі відрізняються зносостійкістю і відмінною якістю. Спецодяг захистить від будь-яких негативних зовнішніх впливів і допоможе сформувати власний стиль компанії.

Пошиття та продаж спеціального одягу, спецвзуття та засобів індивідуального захисту (ЗІЗ).

Компанія MAXIMA вже 15 років створює унікальну лінію медичної одягу. Одяг, бездоганно поєднує в собі елегантну форму і функціональний зміст.
Моделі медичної одягу MAXIMA створюються на базі передових комп‘ютерних технологій з використанням 3D моделювання, фотообмера, системи автоматизованого проектування та розмноження лекал.
Наша практична, модний та комфортний одяг радує погляд колег, розташовує до лікаря пацієнта і, зрозуміло, прикрашає володаря.

Магазин спецодягу - СпецПитер пропонує широкий асортимент зимової, літньої, верхній, захисного одягу, уніформи і все, що може знадобитися організації. Здійснюємо пошиття та нанесення логотипу.

Виробництво спортивного та корпоративного одягу.

Пропонуємо широкий асортимент спецодягу,взуття ,медичного одягу

«Аверс» пропонує послуги професійного пошиття спецодягу в Санкт-Петербурзі. Власне виробництво відкрито з 2008 року. З цього часу клієнтами компанії стали великі мережі, такі як мережі супермаркетів «7Я», «Домовик» і Spar, магазини електроніки Юлмарт, автоконцерн Hyundai і багато інші відомі бренди. На додаток до пошиття, корпоративна одяг забезпечується логотипами. Ми підберемо або розробимо унікальний ескіз, який дозволить виділити ваших співробітників і зробити образ компанії більш привітним і незабутнім.
Виробництво знаходиться в Росії. Фабрика займається супроводом клієнтів: у наші компетенції входить не тільки пошиття, але також і обслуговування виробленої спецодягу. Будемо раді бачити вас в числі наших клієнтів!

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

59

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024