Соціальні установи Санкт-Петербурга



Соціальні установи :

Всього найменувань: 71, Переглядів: 157709
Центр зайнятості населення ...
Санкт-Петербург , вулиця Шевченка, 27

тел. Справочный телефон для граждан
Актуально на 01.01.2018

Кадрове агентство «Кілані» - експерт з підбору персоналу в Санкт-Петербурзі.
Втомилися шукати працівників? Витратили час і гроші даремно?
Не пора звернутися до професіоналів і спати спокійно? Знаючи, що цим питанням займуться професіонали!
Що ми можемо, запитаєте ви? І чому ми?
ТОВ «KILANI» здійснює підбір персоналу на високому рівні, наші акції не залишать вас байдужими. А наша динамічність і пластичність, Допоможе вам вибрати оптимальні умови для співпраці:
Ми не вчимося, Ми вміємо!
• підбір персоналу;
• масовий підбір персоналу;
• підбір тимчасового персоналу;
• корпоративне бізнес-навчання (тренінги);
• аутстафинг (виведення персоналу зі штату компанії);
• аутплейсмент (допомога у працевлаштуванні звільнених співробітників);
• огляд заробітних плат;
• перевірки на детекторі брехні;
• Mystery Shopping (Таємний покупець).

Працюючи в будь-якому з цих напрямків, ми залучаємо найкращих фахівців, які професійно виконують свою роботу в мінімально можливі строки з урахуванням індивідуальних особливостей вашого бізнесу
З повагою ТОВ «KILANI»

Громадська організація, допомога в пошуку роботи, організації власного бізнесу.

Няні, вихователі, гувернантки, домробітниці, доглядальниці, компаньйонки, сімейні пари, персонал для заміського будинку - агенція по підбору домашнього персоналу «Домашній Затишок» в Санкт-Петербурзі.

Агентство "Домашній Затишок" працює з 2006 року і спеціалізується на підборі кваліфікованого домашнього персоналу в сім‘ї р. Санкт-Петербурга і заміські будинки Ленінградської області.

Ми виробляємо швидкий і професійний підбір домашнього персоналу, співпрацюючи тільки з досвідченими, перевіреними і кваліфікованими фахівцями.

Наш персонал - няні, вихователі, гувернантки, репетитори, домробітниці, економки, доглядальниці, компаньйонки, сімейні та особисті водії, персонал для заміського будинку - помічники по господарству і сімейні пари, в т. ч. і з проживанням.

Агентство «Домашній Затишок» володіє великою базою кваліфікованих працівників різного профілю, обслуговуючи всі райони і передмістя р. Санкт-Петербурга, забезпечуючи при цьому нашим клієнтам великий вибір гідних кандидатів, випробувальний термін персоналу та безкоштовну заміну протягом строку дії договору.

Також у нас ви можете замовити прибирання квартири, заміського будинку, миття вікон.

Підбір персоналу за 1 день. Доступні ціни.

Без вихідних і святкових днів.

Телефонуйте і ми допоможемо вам!

Російська компанія «Єдиний Центр Кадрів», створена у 2008 році, надає комплекс послуг з аутстаффінгу та аутсорсингу розрахунку заробітної плати, кадрового діловодства та легалізації іноземної робочої сили. У штат компанії входять висококваліфіковані фахівці, які володіють вичерпними знаннями в галузі податкового, трудового і міграційного законодавства.
Нашою основною метою є надання послуг, що дозволяють скоротити і збалансувати витрати будь-якого підприємства на утримання штату працівників, заробітну плату та податки.

Сайт з тематикою пошуку роботи і підбору персоналу у всіх містах Росії. Вакансії від прямих роботодавців і кадрових агентств. Всі вакансії та резюме проходять ручну модерацію.

Активно розвивається тренінгова та консалтингова компанія, яка спеціалізується в області навчання і комплексного професійного розвитку персоналу, а також організаційного і кадрового консалтингу.
Заснована і очолюється спеціалістами-практиками з більш ніж 10-річним досвідом роботи в галузі навчання, розвитку персоналу і організаційного управління.
Здійснює для своїх Клієнтів комплексні проекти, пов‘язані з навчанням персоналу та організаційним розвитком. Саме це дозволяє компанії «Персональний підхід» створювати для своїх Клієнтів ефективні рішення, спрямовані на підвищення результативності співробітників, успішне досягнення організаційних цілей, що призводить до зміцнення конкурентних позицій компанії-Клієнта та підвищення прибутковості бізнесу.
Працює за 12 основними напрямками в області організаційного і кадрового консалтингу.
Проводить бізнес-тренінги за темами, що входять в 10-ку найбільш актуальних і затребуваних в нових економічних умовах тим, за результатами аналізу потреб клієнтів.

Кадрове агентство «ПЛАНЕТА ПЕРСОНАЛ» було засновано в 2004 році і здійснює індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми працюємо з різними за своїм масштабом компаніями. Ми допомагаємо малому бізнесу і великим організаціям, чиє ім‘я давно стало брендом на ринку.

РОЗУМНИЙ - це професійний підхід до справи і група висококваліфікованих фахівців. Наше завдання – ефективне розвиток Вашого бізнесу.
Наш Центр надає повний комплекс послуг для бізнесу:
- бухгалтерські послуги
- кадровий облік і аудит
- рекрутинг
- проведення тренінгів та семінарів

Рекрутингова компанія з підбору персоналу в сфері продажів, Headhunting, тренінги з продажів

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024