Системи вентиляції Санкт-Петербурга



Системи вентиляції :

Всього найменувань: 38, Переглядів: 23433

Компанія «МАС-СПБ» успішно працює в галузі виробництва і поставок інженерного обладнання, а також надає інжинірингові послуги як на Російському ринку, так і на ринках Ближнього зарубіжжя.
ТОВ "МАС-СПБ" здійснює комплексне постачання будівельних об‘єктів та об‘єктів нерухомості обладнанням та витратними матеріалами для інженерних систем. А так само надаємо послуги з проектування, монтажу, обслуговування та ремонту інженерних комунікацій.
· вентиляція (фильтроматериал і фільтри для вентиляції, приводні ремені, шківи, фреони/холодоагенти, і т. д.)
· електрика (лампи, світильники, кабель, електроустановочні вироби і т. д.)
· сантехніка (труби, крани, раковини і т. д.)
Величезний асортимент товарів на складі і власне виробництво фільтрів для припливно-витяжної вентиляції, гнучкі умови оплати.

Будівельна Компанія РІЛ ...
Санкт-Петербург , вул. Млинова, 16, корп. 1

тел. +7 (965) 050-81-49
Актуально на 01.01.2018

ТОВ «СК «РІЛ»здійснює весь комплекс робіт по будівництву "під ключ" будівель промислового і комерційного призначення. Виконуючи повний комплекс монтажно-будівельних робіт, пов‘язаних з будівництвом нових, розширенням і реконструкцією існуючих будівель — ви завжди зможете розраховувати на якісну підтримку, навіть після завершення будівництва об‘єкта.
Напрацьовані практики і методики допомагають заощадити не тільки час, але і фінанси замовника.
Вибравши нашу компанію в якості підрядника, Ви отримаєте сучасне, надійне і презентабельне будівля, виконане в мінімально короткі терміни.

Виробнича корпорація «Титан», що базується в ближньому Підмосков‘ї, займається виробництвом і продажем вентиляційного обладнання і пропонує споживачам Санкт-Петербурга весь спектр елементів для організації систем вентиляції та кондиціонування в комерційних, адміністративних та житлових будинках, а також промислових об‘єктів будь-якого масштабу.

Володіючи власними виробничими потужностями, оснащені високотехнологічним обладнанням, сьогодні вентиляційне обладнання нашого виробництва за якістю і функціональними можливостями не поступається наявними на ринку аналогами відомих зарубіжних брендів.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024