Сертифікація продукції та послуг Санкт-Петербурга



Сертифікація продукції та послуг :

Всього найменувань: 465, Переглядів: 48817

Оформлення сертифікатів та декларацій відповідності ГОСТ Р, сертифікатів та декларацій на відповідність вимогам технічних регламентів, у тому числі регламентів Митного Союзу, сертифікатів пожежної безпеки, ІСО 9001, сертифікатів походження СТ-1, СБКТС, відмовних листів і багато іншого.

Компанія «Тест Петербург Сертифікація» надає будь-які послуги у сфері сертифікації товарів і послуг. У нас працюють лише висококваліфіковані та досвідчені фахівці, які мають необхідним обладнанням для проведення якісних сертифікаційних досліджень продукції і їхніх випробувань. Ми володіємо постійно оновлюється, найбільш повною базою даних в даній галузі. Наші фахівці завжди в курсі останніх оновлень законодавства.
Фахівці компанії в ході процедури сертифікації встановлюють відповідність продукції (послуг) затвердженим чинним російським законодавством вимогам та стандартам (або міжнародним стандартам). Наша компанія працює у всіх регіонах нашої країни.

Сертифікаційно-випробувальний центр «Тест Північно-Захід» - професіонали на ринку сертифікаційних послуг.
З 2006 року ми оформляємо дозвільну документацію для ефективного ведення бізнесу в будь-якій сфері.
Сьогодні холдинг «Тест Північно-Захід» об‘єднує випробувальну лабораторію, юридичний консалтинговий відділи, власну кур‘єрську службу, а також представництва в місті Москві та Польщі.

Центр сертифікації ТехПромСерт в СПб проводить комплекс робіт з професійної сертифікації відповідності продукції. Оформляються наступні документи: добровільний сертифікат ГОСТ, сертифікат ІСО, відмовний лист, свідоцтво про БКТС, свідоцтво про державну реєстрацію, сертифікацію виробництва та багато іншого. Завдяки оптимальним умовам сертифікація проходить якісно та в короткі терміни. Розрахувати вартість можна на сайті tehpromsert.ru. Телефонуйте за номером 8 (812) 701-03-56.

Control Union Sertification
Санкт-Петербург , проспект Шаумяна, 49

тел. +7 (812) 444-18-21
Актуально на 01.01.2018
Galar
Санкт-Петербург , вул. Таллінська, 7

тел. +7 (812) 622-04-92
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

47

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024