Ресторани, кафе Санкт-Петербурга



Ресторани, кафе :

Всього найменувань: 7766, Переглядів: 413772

Місія "BB&Burgers" – розвіяти стереотип про те, що бургери – це шкідлива їжа з сумнівним складом. Все залежить від того, з чого їх готувати! Свіжість і якість продуктів – головні складові концепції "BB&Burgers".
Щоранку в кафе доставляються ще теплі булочки з пекарні і добірні овочі. Що таке морозильна камера, тут не знають! Для приготування бургерів використовується тільки охолоджена фермерська мармурова яловичина – першокласне м‘ясо, яке в більшості ресторанів подається за чималі гроші у вигляді стейків.
У меню представлені 9 бургерів, абсолютно різних за смаком і складом. Крім того, в меню є сендвічі, реберця, салати і суп. Прекрасно поєднується з бургерами свіже розливне пиво і натуральні домашні лимонади зі смаком малини, лимона або тархуна, які готуються тут же, на кухні. Приготування бургера в "BB&Burgers" займає приблизно 7 хвилин. Тут можна швидко пообідати або замовити їжу та напої з собою.

Вранці подаємо страви, з яких правильніше починати свій день. Корисні каші, омлет, яєчня заряджають енергією і бадьорістю!
Головна страва на обід — це, звичайно, суп! Тому вдень основне меню доповнюється смачними супами, а також поживними салатами і другими стравами.
Меню ресторану постійно оновлюється, щоб ви харчувалися смачно і різноманітно. Ситний, смачний і правильний вечерю - те, що потрібно для приємного завершення дня!
Плати тільки за вхід!
Порції необмежені, а вибір великий!
У меню завжди є страви правильного харчування
Зрозуміла їжа з натуральних інгредієнтів!
Готова свіжа їжа без довгих очікувань
Своя випічка, свіжа кожен день.

Бар «Громів» – складається в сім‘ї Feromon! Бар, в якому можна покурити відмінного кальяну, спробувати ексклюзивних коктейлів, смачно пообідати чи повечеряти, зустрітися з друзями, повеселитися та відпочити.

Працюємо у форматі антикафе! Перший годину - 350 рублів, далі 4р/хв на людину! Якщо Ви відпочиваєте один, то ціни такі: 500 р/перший годину, далі 5 р./хв.

Новий заклад мережі Feromon Group! Унікальний інтер‘єр в стилі кіберпанк дозволить повноцінно зосередитися на відпочинку!
Заклад порадує відвідувачів відмінними паровими коктейлями, авторським меню, чудовими напоями! А також тут Ви можете провести час в компанії друзів за настільними іграми або переглядом трансляції улюбленого виду спорту!

Тут Ви можете зануритися в атмосферу лаунжу, невимушеній обстановки і повноцінного відпочинку, перебуваючи у вічно вируючому центрі Петербурга!
Ароматні кальяни на будь-якому тютюні з існуючих зараз, різноманітні чаї, гарний світлий інтер‘єр закладу не залишить нікого байдужим!

У нашому лаунж-барі Ви платите лише за відмінний відпочинок і прекрасне проведення часу: перша година - 300 р, далі 4р/хв. Якщо Ви відпочиваєте один, то ціни такі: 400 р/перший годину, далі 5 р./хв.

FreezyTown
Санкт-Петербург , Московський, 199

тел. +7 (812) 374-7178
Актуально на 01.01.2018

Тайське морозиво за старовинними тайським рецептами зі свіжих фруктів і ягід, дуже смачна італійська піца

Бар з гойдалками на Гагарінської вулиці. У закладі три зали, в одному з яких підвішені гойдалки. У двох інших можна розміститися за стандартними столиками. У меню закладу увійшли різноманітні страви, в числі яких як звичні європейські і російські варіації, так і яскраві вірменські позиції. В барну карту увійшло понад п‘яти видів крафтового пива, а також коктейлі і стандартний набір міцного алкоголю. Також тут діє кальянне меню і спеціальна пропозиція для дітей. У закладі регулярно транслюють спортивні змагання. А по п‘ятницях і суботах в барі грають діджеї, переважно, діп хаус і лаунж. Є настільні ігри для компаній

Бар Jenga - це відмінний бар, який знаходиться на вулиці Кораблестроителе 32 корпус 3 поруч з метро Приморська на Василівському острові. Хочеться уточнити, що знаходиться вхід з Флагманською вулиці, поруч з набережної.

Бар Jenga - це відмінне заклад, який підійде любителям смачної імпортного пива, коктейлів і бургерів.

Серед пива в барі Jenga Ви знайдете кращі сорти бельгійського, англійської азотного і чеського пива. Вас чекають кращі коктейлі, серед яких є різноманітні шоти і лонги. Також до Вашої хочеться запропонувати Вашій увазі відмінний вибір міцного алкоголю і вин. Ну, а поїсти Ви зможете відмінних закусок для пива, снеків, салатів, бургерів, шавермы та інших страв!

Також для Вас є 40 посадочних місць, приємна музика, відмінний дизайн, 4 плазми для перегляду спортивних трансляцій, настільні ігри та метрова гра Дженга!

З нетерпінням чекаємо всіх в гості!

Вок-кафе «Манеки» - це саме те місце, де зливаються воєдино традиції Азії та Сходу. З перших сторінок меню, яке вам подадуть чемні офіціанти, ви зможете переконатися в цьому! Ми пропонуємо своїм клієнтам страви двох національних кухонь – паназіатської та японської.

1

... 

8

9

10

11

12

13

14

... 

777

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024