Ремонт меблів Санкт-Петербурга



Ремонт меблів :

Всього найменувань: 87, Переглядів: 41097

Мебельчин надає професійні якісні послуги з ремонту як стандартної корпусних, так і антикварних або старовинних меблів в Санкт-Петербурзі. Фахівці цієї компанії використовують у своїй роботі передові методики, що дозволяють проводити ремонт старовинних меблів будь-якої складності швидко та надійно. У перелік надаваних ними послуг входять: перетяжка і оббивка, заміна стільниць, петель і роликів, обробка поверхонь та оновлення покриття, а також багато інші роботи. Господарям навіть не доведеться хвилюватися щодо доставки. Тут практикують безкоштовний (по Санкт-Петербургу+області) увоз і привіз меблів.

Майстерня по ремонту м‘яких меблів Гобелен ...
Санкт-Петербург , 199004, набережній Макарова, 16

тел. +7 (812) 642-80-62
Актуально на 01.01.2018

Оббивка меблів, ремонт меблів реставрація меблів оббивка меблів в Санкт-Петербурзі і області.перетяжка меблів реставрація старовинних меблів реставрація антикварних меблів.
Оббивка і Перетяжка Ремонт Реставрація
Ремонт пружин ремонт матраців заміна поролону заміна роликів заміна механізмів всі види робіт будь-якої складності.і багато іншого.

Майстерня по ремонту, оббивці, перетяжка м‘яких меблів. Надаємо послуги з ремонту для населення і фірм СПб. Широкий вибір меблевих тканин для оббивки. Перетяжка меблів з заміною прокладок внутрішніх матеріалів, заміна поролону, ватину, пружин і блоків, механізмів розкладання меблів. Столярні роботи із заміною фанери, бруса і т. д. Лакофарбові роботи. Роботи виконуються вдома і в майстерні, договір на виконання робіт. Колектив майстерні швидко і якісно виконає ремонтні роботи, гарантія на всі виконані роботи, індивідуальний підхід до кожного замовника.

Ремонт шафи купе в Петербурзі і Ленінградській області
Всім відомо, що кожен механізм потребує періодичного обслуговування, гардеробні кімнати, шафи купе не виняток. Конструкція внутрішнього наповнення будь-якого шафи або гардеробної не є чимось незвичайним і може служити довгі роки, при дотриманні нескладних правил експлуатації меблів з ЛДСП: не перевантажувати полки, не допускати контакту з водою і т. п. А ось механізм дверей купе - це вже зовсім інша історія. Металеві напрямні ролики, що знаходяться в постійному русі навіть при самій дбайливої експлуатації рано чи пізно потребують допомоги кваліфікованого фахівця і "Сервісна служба по ремонту шаф купе" - це те, що Вам потрібно!
Ви можете оформити заявку на ремонт шафи-купе, вбиральні, або ремонт іншої корпусних меблів, заміну дзеркала в дверях купе по телефону з 10-22 годин

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024