Рекламна продукція Санкт-Петербурга



Рекламна продукція :

Всього найменувань: 343, Переглядів: 53100

Дизайн. Широкоформатний друк за низькими цінами. Банери, вивіски, світлові букви, касетони від виробника. Плоттерна порізка, реклама на транспорті. Короткі терміни , гарантія на всю продукцію. Доставка та монтаж.

Компанія "Пласттек" існує на ринку з 2008 року , є виробником та оптовим постачальником паперової одноразового посуду та паперової упаковки. Також посуд і упаковка з нанесення індивідуального дизайну, логотипу, слогану і будь-якої іншої контактної інформації на паперовій продукції.
Наші переваги:
• Короткі терміни виготовлення
• Нанесення як простих так і складних малюнків
• Продукція виготовляється з екологічного високоякісної сировини

Виробництво картонної упаковки, коробки, індивідуальна і транспортна тара, розробка конструкції, розробка дизайну упаковки, POS - матеріали.

Оптові і роздрібні продажі бізнес сувенірів, продукції з логотипами (ручки, блокноти, гуртки тощо), Послуги по індивідуальному дизайну реклами на промтовари і канцелярських виробів. Виготовлення сувенірів на замовлення.

Рекламне агентство повного циклу, поліграфія, проведення заходів, PR, медіа.

Ми виконуємо широкий спектр послуг з виробництва різної рекламної продукції. У нас Ви можете замовити широкоформатний друк, УФ-друк, інтер‘єрний друк та багато іншого. Ми виготовляємо плакати, вироби з самоклеючої плівки, наклейки, вироби з пластику, таблички, стенди, банери, транспаранти, рол-апи, прес-воли, ростові фігури, тантамарески, прапори, плани евакуації, бекліт, листівки, візитки, каталоги і багато іншого. З усіх питань телефонуйте +7 (965) 074-58-56, 783-52-53

РПК "Розвиток" – компанія займається виготовленням сувенірної продукції та широкоформатного друком у Санкт-Петербурзі. Крім цього, РПК "Розвиток" реалізує весь спектр поліграфічних послуг: від розробки макету до виробництва продукції.

Ростові фігури від виробника з доставкою по всій Росії

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

35

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024