Розробка сайтів Санкт-Петербурга



Розробка сайтів :

Всього найменувань: 1798, Переглядів: 115526

Компанія BI Consult вузько спеціалізована і займається консультаційними послугами в області побудови систем бізнес-аналізу (Business Intelligence) на базі QlikView;
Володіє багатим досвідом і широким набором рішень на базі QlikView.

Інтернет-агенство Lacsy (Лакси) заснована в 2009 році. Основною сферою нашої діяльності є розробка інтернет-сайтів і рішень, заснованих на веб-технологіях, для різних галузей бізнесу.

Основні напрямки діяльності:
Створення веб-сайтів.
Просування сайтів в ТОП10 Яндекс & Google.
Контекстна реклама, банерні кампанії, вірусний маркетинг.
Підтримка веб-проектів.
Наповнення сайтів інформацією.

Студія Дизайну WebZoom пропонує широкий спектр послуг із Створення і Просування web-сайтів. Так само ми надає широкий спектр послуг у сфері Предметної Фотозйомки товарів. Детальніше ознайомитись з нашим Портфоліо та Умовами Ви можете на сайті: http://wzoom.ru/
Чому потрібно вибрати нас:
- Ми вже 6 років допомагаємо продавати на ринку Ваші товари та послуги!
Наші клієнти - InterStep, TasBrand, Fusion.
- Ми пропонуємо повний супровід Вашої діяльності!
Від одного фото до друку каталогу
- Кожен клієнт для нас унікальний!
Індивідуальний підхід до клієнта

Компанія "Квартира СПб" надає повний комплекс послуг по ремонту житлових та нежитлових приміщень в Санкт-Петербурзі - від розробки дизайну до капітального ремонту квартир і офісів під ключ.

Створення і просування сайтів.

Науково-інженерний центр Санкт-Петербурзького електротехнічного університету ВАТ «НІЦ СПб ЦЮ» є одним з провідних підприємств у сфері розробки і супроводу інформаційних систем та їх компонентів для широкого кола замовників. Організація існує на ринку високих технологій вже більш 20 років, забезпечуючи своїх партнерів незаперечними конкурентними перевагами.

Своєю появою Науково-інженерний центр зобов‘язаний праці заслужених вчених Санкт-Петербурзького державного електротехнічного університету (ЛЕТІ) і фахівців НДІ об‘єднали свої зусилля при створенні науково-дослідної лабораторії в 1990 році.
Сьогодні в компанії працюють понад 400 фахівців широкого профілю, здатних успішно вирішувати комплексні завдання будь-якого рівня складності. Кадрову основу унікального науково-виробничого колективу складають доктори і кандидати наук висококваліфіковані фахівці в області інформаційних технологій і талановиті молоді програмісти.
Науково-інженерний центр виробляє продукти і комплексні рішення для оборонно-промислового комплексу, авіаційно-космічної галузі, великих промислових підприємств, учасників зовнішньоекономічної діяльності, забезпечує супровід цільових програм різного рівня.

ТОВ "СФЕРА" - Розробка та впровадження ПЗ на замовлення (програмне забезпечення на замовлення) та готових програмних продуктів сторонніх виробників – основні напрями діяльності ТОВ "СФЕРА". Проекти будь-якого ступеня складності, реалізацію яких готові здійснити наші висококваліфіковані розробники, можуть бути орієнтовані на будь-яку сферу бізнесу: від розробки інтернет-порталу до автоматизації управління бізнесом.

Наша спеціалізація:

1)впровадження CRM-систем і BI-систем
2)розробка програмного забезпечення для комплексної автоматизації бізнесу підприємств і виробництва;
3)розробка систем автоматизації документообігу в бізнес-процесах;
4)розробка вузькоспрямованого на замовлення;

У процесі розробки та впровадження програмного забезпечення, ми дотримуємося методів розробки З MSF (Microsoft Solution Framework), яка включає етапи: передпроектного дослідження, розробки специфікацій, планування, проектування, розробки, тестування, стабілізації і розгортання. При впровадженні програмного забезпечення велику увагу ми приділяємо якості та захисту. Тому договір на розробку та впровадження програмного забезпечення включає пункт про безкоштовну післягарантійне обслуговування на певний період. Компанія RuNetSoft націлена на довгострокові відносини з клієнтом, тому надати якісне програмне забезпечення для вас є нашим пріоритетним завданням.

У нас немає різниці у правилах та стандартах розробки ПЗ для автоматизації бізнес-процесів. У своїй роботі ми використовуємо:

мови і інструменти програмування - платформа Microsoft.NET 2005,2008 (включаючи C#.NET, ASP.NET), DHTML, XML, JavaScript, C/C++, AJAX.

Інтернет - рішення

Департамент інтернет-рішень міцно входить в структуру нашої компанії і успішно розвивається. Наші фахівці здійснили розробку десятків інформаційних порталів. Розробка інтернет-порталів допомагає нашим клієнтам повномасштабно уявити і просунути свій бізнес в мережі інтернет. До послуг департаменту належать такі напрямки:

розробка і створення сайтів, починаючи від промо - і корпоративних сайтів і закінчуючи розробкою інтернет-порталів, націлених на B2B і B2C сектора;
розробка фірмового стилю компанії і дизайнерських рішень;
розробка і проведення рекламних кампаній інтернет-ресурсів як з допомогою просування сайтів в пошукових системах, так і з використанням контекстної реклами і банерів;
хостинг послуги по розміщенню сайтів і порталів, включаючи розміщення в датацентрах Санкт-Петербурга і Москви;
послуги аудиту і консалтингу в області інтернет-бізнесу, які включають в себе оцінку start-up проектів за найважливішими економічними параметрами, дослідження конкурентів.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024