Промислове будівництво Санкт-Петербурга



Промислове будівництво :

Всього найменувань: 195, Переглядів: 49038

Пропонуємо Вам наші послуги по виготовленню різними способами лиття деталей з алюмінієвих, мідно-цинкових і цинкових сплавів, а також з гум і полімерів для комплектації продукції Вашого підприємства.
ТОВ«Інтерком» спеціалізується на виготовленні деталей по кооперації з підприємствами, приладобудування машинобудування, обладнання залізниць, комунального господарства, реставрації пам‘яток культури та інше.

Компанія «ЛенОйл» поставляє нафтопродукти на ринок Санкт-Петербурга, Ленінградської області і Північно-Заходу. За довгі роки роботи, компанія зарекомендувала себе як надійного постачальника і партнера по бізнесу. Ми здійснюємо продажу на пряму від нафтобаз за індивідуальними замовленнями. Таким чином, ми пропонуємо ціни на продукцію нижче середньоринкових.
Подивитися ціни на всі товари ви можете на сайті нашої компанії
Наша компанія пропонує наступний асортимент продукції:
1. Дизельне паливо (ДТ)
• Літнє дизельне паливо
• Зимове дизельне паливо
2. Бензин
• АІ-80
• АІ-92
• АІ-95
• АІ-98
3. Мазут
4. Пічне паливо
Так само «ЛенОйл Груп» пропонує своїм клієнтам доставку палива на об‘єкт. Та перевезення дизельного палива.Ми маємо в своєму розпорядженні сучасний і оснащений автопарк бензовозів, об‘ємом від 5 до 40 кубів.
Для наших клієнтів як оптових, так і роздрібних у нас завжди передбачені акції та знижки.

Компанія "ЛодейноПольский Мачтопропиточный Завод" займається виробництвом і реалізацією опор ЛЕП з сосни за новітніми технологіями, які дозволяють продовжити термін служби такої опори до 45 років. Також компанія надає послуги по просочення пиломатеріалів і виробництва деревних гранул - екологічно чистого паливного матеріалу. Перевагою роботи компанії є досвідчений колектив професіоналів, інноваційні методики виробництва, лояльна цінова політика та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

"Ми пропонуємо вироби з кращого металу. Наші зразки витримують всі негативні впливи зовнішнього середовища. Те, що виробляє Промметалл – розраховане на століття!
Ми працюємо як з розробленою технологічною документацією, так і пропонуємо послуги досвідчених фахівців, які підготують необхідні креслення, схеми та інші документи.

Наші кваліфіковані фахівці в необхідні терміни виготовлять для вас:
-будівельні конструкції;
-надійні огородження територій, а також ворота і хвіртки;
-різноманітні опорні конструкції – від електричних стовпів до веж і щогл;
-сходи і поручні до них;
-декоративні металеві елементи;
-стелажі;
-захисні конструкції – навіси; козирки, монтовані над входом і т. п.;
-ферми різного призначення;
-контейнери, ємності, бункери;
-пожежні сходи і багато іншого.

Що виділяє нашу організацію серед інших? Виключно професійний підхід до кожної справи і великий досвід, адже на ринку Промметалл працює більше десяти років!"

ТОВ «Екохим» більше 10 років займається виробництвом і комплексними поставками продукції на промислові підприємства РФ. Наша компанія є офіційним дистриб‘ютором таких компаній як SNF S. A., «Сорбент» і «Штайнберг Хемі». Запрошуємо до співпраці!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024