Прокат авто, ескорт-послуги Санкт-Петербурга



Прокат авто, ескорт-послуги :

Всього найменувань: 526, Переглядів: 174402

Оренда автобусів, мікроавтобусів, автомобілів на весілля, а також іншого ексклюзивного транспорту з водієм.

Оренда автомобілів: Ford Focus II, Renault Logan II, Mercedes E-221. Послуги для бізнесу: розвозка персоналу, трансфер в аеропорт, автомобільні контейнерні перевезення.

Оренда автобусів, Автобус від ТРК, Трансфер, Розвозка співробітників, Весілля

Компанія «Карентал» пропонує великий вибір авто на прокат - від економ до люкс класу. До Ваших послуг прокат авто з водієм та прокат авто без водія. А також прокат весільних автомобілів. Додатково пропонуємо взяти в оренду дитяче крісло, навігатор GPS, відеореєстратор і детектор радарів.
Ви можете скористатися послугами нашої компанії, як від декількох годин, так і на довгостроковій основі.
Оренда авто включає в себе страховки ОСАЦВ і КАСКО. Всі машини знаходяться в бездоганному технічному стані.
Більш детальна інформація на нашому сайті spb.carental.ru або за телефонами +7 (812) 938-93-47, 8 (800) 700-71-86.

У компанії Невські лімузини Ви можете замовити прокат лімузина на будь-який урочистий захід - весілля, зустріч дорогих гостей, корпоративну вечірку.

Оренда і прокат лімузинів у Пітері. Низькі ціни. Порадуйте себе і кохану.

Наша компанія пропонує прокат весільних автомобілів в Санкт-Петербурзі. У нас ви зможете орендувати як недорогі, популярні автомобілі на весілля, так і замовити кортеж з елітних авто на чолі з флагманським автомобілем для закоханих. Автопарк представляють автомобілі марок Mercedes Benz 221 s500 і Mercedes Benz 222 s500, Cadillac Escalade, а також кабріолети, ретро автомобілі і весільні мікроавтобуси. При бажанні можлива подача кортежу з церемонією в європейському, японською, російською стилях з відповідним прикрасою автомобілів і екіпіровкою водіїв. Машини подаються з бездоганно чистим кузовом і свіжим салоном. Професійні, виховані і позитивні водії - наша гордість. Недорогі ціни - наш подарунок молодятам!

Оренда/гуркіт автомобілів, безкоштовне підключення до агрегаторів Яндекс, Убер, Гет.

Компанія надає послуги прокату автомобілів без водія, оренду автомобілів на тривалий термін. Наш парк машин надає широкий вибір транспорту різних марок і моделей. Ми пропонуємо своїм клієнтам тільки повністю справний автотранспорт, що пройшов техогляд

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

53

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024