Виробничі підприємства Санкт-Петербурга



Виробничі підприємства :

Всього найменувань: 948, Переглядів: 141419

Виробництво поручнів для інвалідів з нержавіючої сталі. Відвантажуємо як фізичним так і юридичним особам.

• Механообрабатывающие послуги
• Малярно-гальванічні послуги
• Монтаж друкованих плат
• Складально-монтажні послуги
• Упаковка і тара
• Трансформатори, моточные вироби

Компанія ТОВ «РПК» Росполимерколор вже більше 5 років здійснює роботи по послузі порошкове фарбування (фарбування) в СПб металу, металовиробів, металевих конструкцій (металоконструкція), оцинкованих виробів, автомобільних дисків, велосипедів (фарбування рами, крил, багажника, кошиків тощо), скло, МДФ панелей, каміння, металу і будь-яких інших виробів чи їх деталей, які витримують температуру нагрівання до 200оС.

Ми знаходимося в місті Санкт-Петербург в центрі Петроградського району вулиця Газова будинок 10. До нас зручно дістатися від станцій метро Петроградська, Чкаловська, Крестовський острів. Орієнтиром може служити магазин Цифри на Левашовском проспекті.

Виробництво та продаж газобетонних блоків в Санкт-Петербурзі. Газобетонні блоки відмінної якості, можна купити прямо з нашого заводу з доставкою по Санкт-Петербургу і Ленінградської області. Готівковий і безготівковий розрахунок.

Створюємо Разом
Санкт-Петербург , ш. Революції, 102, літер А

тел. +7 (952) 221-72-42
Актуально на 01.01.2018

Організація займається виробництвом і постачанням модульних (швидкомонтованих) будівель з блок-контейнерів у всі регіони Росії

ВАТ «СПб МясоМолМаш» засновано в 1965 році і вже понад 50 років виготовляє ножі та обладнання для м‘ясопереробки. За півстоліття ми стали провідним виробником продукції високої якості за доступними цінами.
Наші ножі використовують і рекомендують професіонали, т. к. клинки виготовляються з міцної інструментальної сталі, яка:
• Володіє високою міцністю.
• Стійкістю до корозії.
• Добре зберігати заточку.
Ножі та сікачі поставляються поштучно і наборами. Здійснюється доставка від 1 шт. у всі регіони РФ.

Виробництво металоконструкцій, виготовлення сходів і огорож з металу і нержавіючої сталі.

Група компаній DeMarco – це сучасна російська виробнича компанія з виробництва та дистрибуції інгредієнтів для вендінгу.

Одна з переваг групи компаній DeMarco – те, що вона одночасно є імпортером сировини для виробництва, зеленого кава, стаканчиків і размешивателей для вендінгу, а також займається виробництвом інгредієнтів і обсмаженням зернової кави під власними торговими марками. Завдяки цьому Компанія успішно завойовує ринки Росії та країн ближнього зарубіжжя, будує власну дистриб‘юторську мережу і оперативно здійснює прямі поставки найбільшим вендінгових операторам.

Формула успіху DeMarco:
- Добірна сировина. Для виробництва вендінгових інгредієнтів ми закуповуємо сировину, вироблену в різних країнах Європи, що не має аналогів в Росії. З вітчизняної сировини ми використовуємо тільки сіль і цукор. Така широка географія закупівель дозволяє нам відбирати кращих постачальників з можливих.
- Сучасне європейське обладнання, кофеобжарочный ростер фірми Probat;
- Багатоступеневий контроль якості;
- Індивідуальний підхід до кожного клієнта, гнучка система ціноутворення;
- Безкоштовна доставка по всій Росії.

Асортимент продукції DeMarco:
Кава
Кавові напої, капучіно
Гарячий шоколад
Молоко (топінг, вайтнер)
Чаї
Молочні коктейлі
Кисіль
Стаканчики і размішувачі
Детальніша інформація – на сайті групи компаній DeMarco

Скляний завод «Фенікс» - один з лідерів з виробництва багатошарового протипожежного вогнестійкого скла для різних галузей промисловості і господарства.
Ми виробляємо багатошарове, протипожежний, вогнетривке скло, скло триплекс (заливний і плівковий), яке є одним з найбільш сучасних передових технологій у сфері переробки скла.
Компанія «Фенікс» пропонує:
- Протипожежне скло багатошарове Pyrofen I;
- Протипожежне скло багатошарове Pyrofen II;
- Вогнестійкий протипожежний триплекс;
- Заливний Триплекс;
- Плівковий Триплекс;
- Электрообогревное скління;
- Скло для суднових ілюмінаторів.
Більше 6 років наша компанія займається виробництвом багатошарового протипожежного скла. І за цей час здобули першість на ринку товарів і послуг. Ми гарантуємо високу якість нашої продукції.

Виробництво та продаж огорож з металу і скла. Виготовляємо та встановлюємо перила, поручні, сходи та огорожі до них будь-яких розмірів і форм.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

95

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024