Програмне забезпечення Санкт-Петербурга



Програмне забезпечення :

Всього найменувань: 1117, Переглядів: 122661

Digital Design надає комплексні послуги з автоматизації бізнес-процесів: впровадження систем електронного документообігу, корпоративних порталів, інфраструктурних та мобільних рішень, розробці ПЗ на замовлення. Представництва компанії розташовані в Санкт-Петербурзі, Москві, Мурманську і Саратові. Група компаній Digital Design утворена трьома провідними у своїх напрямках ІТ-компаніями: Digital Design, «ДоксВижн» і «Рэйдикс». «ДоксВижн» – розробник системи управління документами і бізнес-процесами для середніх і великих підприємств і організацій. «Рэйдикс» виробляє програмне забезпечення для систем зберігання даних, що застосовуються в медіа індустрії у сферах охорони здоров‘я та високопродуктивних комп‘ютерів.

Genesys є лідером в області рішень для контакт-центрів і омниканального обслуговування клієнтів. Genesys Customer Experience Platform довіряють понад 4 700 замовників з 120 країн світу.

Ми займаємося розробкою і підтримкою спеціалізованого ПЗ (програмного забезпечення) для установки ГБО (газобалонного устаткування) автомобілів. Наш софт допомагає в точного настроювання газового обладнання різних виробників, що робить його унікальним у своєму роді. Безліч параметрів істотно полегшують самостійне налаштування ГБО і гарантують максимальну точність розрахунків.

LegalKey - це інтернет-магазин електронних ліцензій, що дозволяє вже через кілька хвилин після оплати замовлення отримати ліцензійний електронний ключ для вашого програмного забезпечення.

Компанія займається розробкою комп‘ютерних програм. Свою діяльність розпочала з 2016 року і вийшла на ринок з першим російським торрент клієнтом "AZTORRENT". За час, що минув з моменту заснування компанії, було випущено понад 10 оновлень програми. Aztorrent поширюється безкоштовно.
Телефон: +7 911 139-21-06
Сайт: aztorrent.ru

Компанія «ОЛЛІ» здійснює надання комплексу послуг, спрямованих на розробку, створення і впровадження ІТ-технологій і систем управління підприємствами: ІТ-аутсорсинг, розробка програмного та інженерного забезпечення (охоронно-пожежні сигналізації, системи вентиляції, кондиціонування, електропостачання тощо), створення ІТ-інфраструктури. У числі основних завдань - оптимізація витрат на ІТ-інфраструктуру компаній-клієнтів, а також створення умов і можливостей для підвищення ефективності роботи працівників шляхом застосування і розвитку сучасних інформаційних технологій. ОЛЛІ співпрацює як з приватними компаніями, так і з державними структурами.

Хочете зробити Ваше підприємство конкурентоспроможним і прибутковим? Скористайтесь послугами компанії «ОЛЛІ ІТ» щодо впровадження високотехнологічної інфраструктури. Це дозволить спростити працю працівників, знизити витрати і т. д. Питання, що стосуються нашої роботи і безпосереднього співробітництва, задавайте по телефону або електронній пошті!

Компанія Qasl United пропонує оптимальні рішення для автоматизації бізнесу - онлайн-каси на планшетах для закладів громадського харчування, салонів краси і магазинів. До онлайн-касі додається зручний хмарний сервіс, який надає можливості одночасного управління складом і персоналом, що дозволяє аналізувати те, що відбувається. Сервіс підтримує роботу з ЄДАІС і ФЗ-54.

ТОВ «Сота Сістемс» займається розробкою, дистрибуцією, підтримкою IT-рішень і електронних сервісів для автоматизації діяльності. Ми створили програмний продукт SOTA для компаній будівельної галузі. Він складається з модулів, зібраних на одній платформі. Кожен модуль спрямований на вирішення конкретної задачі.
Ключова перевага – збірка розрізнених аналітичних даних і їх представлення у зручному для спеціаліста вигляді: на екрані комп‘ютера, планшета або мобільного телефону.
На базі SOTA компанія «Сота Сістемс» створює і налаштовує IT-рішення під ваші завдання і бізнес-процеси.
Продукти компанії: електронний архів SOTA-Lite, IT-рішення для управління будівельними проектами SOTA-Забудовник

TradeCom працює на ринку обладнання для майнінг з 2016 року.

Основні види нашої діяльності – розробка, виробництво і продаж обчислювальних систем і професійного устаткування для майнінг альткойнов, що відповідає всім сучасним вимогам.

У нас ви можете купити оптом і уроздріб GPU майнінг ферми на базі новітніх AMD або Nvidia
з гарантією від 6 місяців.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024