Програмне забезпечення Санкт-Петербурга



Програмне забезпечення :

Всього найменувань: 1117, Переглядів: 125093

Просування електронних систем зберігання і доступу. Виробництво і розробка програмного забезпечення для різного устаткування.

Qasl — це мобільна каса на планшеті і хмарний сервіс управління продажами. Ми пропонуємо комплексне рішення для автоматизації продажів роздрібної торгівлі.
Приймайте до оплати картки та готівку, ведіть облік складу, аналізуйте продажу, ведіть базу клієнтів і пропонуйте їм свої нові сервіси. Тепер все це доступно для кожного бізнесу. Сервіс підтримує роботу з ЄДАІС і ФЗ-54.
Компанія Qasl займається розробкою, сучасного софта в області розумною автоматизації бізнесу. Наш основний продукт - це каса на планшеті і хмарний сервіс, що містить аналітику, CRM, склад та персонал. Напрямки діяльності - це харчування, Сервіси і Магазини. Над проектом працює сильна та згуртована команда. Ми об‘єднуємо найкращі механіки з різних областей товарно-грошових операцій в єдину еко-систему. Тим самим збільшуючи їх ефективність і відкриваючи для бізнесу нові можливості. Ми віримо, що технології - основа будь-якої сучасної успішної компанії: будь то невеликий магазин або острівець в ТК, кафе або ресторан.
Наша система розроблена для щоденної роботи будь-якої людини, тому ми зробили її легкою в навчанні, безпечного і недорогий. Не забувайте, що найдетальнішу інформацію про організації Касл Юнайтед ви завжди можете отримати на офіційному сайті, в офісі компанії або зателефонувавши по телефону.

Наше основне завдання — навчити Вас отримувати від Консультант Плюс максимум користі в умовах жорстких буденних завдань. Ми стежимо за тим, щоб у Вашій системі Консультант Плюс завжди оперативно з‘являлися новинки законодавства, електронною поштою — розклад спільних заходів, а в голові залишалося багато корисної інформації після наших занять.

R&D-лабораторія, яка відповідає за системний дизайн, розробку електроніки та ПО. Спеціалізується на рішеннях в царині автоматизації, віддаленого доступу і моніторингу в ритейлі, транспорті, промисловості і системах «розумний будинок» і «розумне місто»

Розробка мобільних додатків для всіх галузей бізнесу: корпоративні програми, відстеження місця розташування по GPS, постановка і виконання виробничих завдань, координація дій мобільних співробітників. Створення мобільних додатків для публікації та просування в App Store і Google Play. Створення веб-додатків для автоматизації бізнесу, розробка веб-сайтів і СМС-сервісів. Повний цикл робіт: аналіз вимог, написання технічного завдання, розробка архітектури та кодування, тестування, впровадження, технічна підтримка і просування. Наша компанія успішно працює на ринку IT-рішень понад 8 років.

Gamexy
Санкт-Петербург , Аптекарський проспект, 2

тел. +7 (965) 081-11-39
Актуально на 01.01.2018
M-Lab
Санкт-Петербург , В. О., просп. Малий Василівського острова, 54, корп.2

тел. +7 (931) 594-98-74
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024