Постільні приналежності Санкт-Петербурга



Постільні приналежності :

Всього найменувань: 345, Переглядів: 59201

В інтернет-магазині постільної білизни Ви завжди зможете купити постільна білизна від провідних російських виробників. Сучасні дизайни і найвища якість постільної білизни з бязі, попліну і сатину, як для дорослих, так і для дітей від 3 років. Ми реалізуємо постільну білизну тільки з 100% бавовни і без синтетичних добавок. Ми кращий інтернет-магазин постільної білизни в Санкт-Петербурзі! Наші ціни на 20-30% нижче, ніж у конкурентів.

Лляні вироби: постільна білизна, скатертини, рушники і рушники, серветки, ковдри, покривала, штори, льняний одяг - роздріб.
Оптом для ресторанів, кафе, готелів і саун/лазень: з льону постільна і столова білизна, покривала, рушники, форма для персоналу

Інтернет-магазин постільної білизни та постільних речей

ЗАПРОШУЄМО ВАС В НАШ МАГАЗИН СВІТ ТЕКСТИЛЮ НовНаТекс
м. Чернишевська, Вул.Пестеля, д. 12.
тел: 8-981-886-97-54 Наталія
Тут ви знайдете домашній текстиль:
- великий вибір постільної білизни 3Д сатин, поплін, бязь-люкс, сатин-жаккард, ранфорс, перкаль.
- рушники махрові, кухонні.
- скатертини, серветки.
- подушки, ковдри.
- наматрацники.
- простирадла трикотажні Джерсі на резинці.
- покривала.
- пледи та багато іншого.
ЧЕКАЄМО ВСІХ!!!
ПОТРІБНИЙ ПОДАРУНОК ДЛЯ СЕБЕ І БЛИЗЬКИХ!!!

Виробництво і продаж ексклюзивного постільної білизни оптом і в роздріб.

Інтернет-магазин постільної білизни та текстилю для дому, широкий асортимент і низькі ціни в поєднанні зі зручною доставкою роблять покупки в нашому магазині приємними легкими.

Наша компанія продає якісні постільні приналежності від перевірених вітчизняних виробників. Є великий вибір подушок, ковдр і наматрацників. Також є пледи і покривала. Продаж здійснюється з магазину-складу в Санкт-Петербурзі, де можна ближче ознайомитися і підібрати товар, або через інтернет-магазин, керуючись описом товару на сайті. Купити товар можна як в роздріб, так і дрібним оптом. Для постійних оптових покупців існує гнучка система оплати. Розрахунок здійснюється готівковими і безготівковими грошима. До оплати приймаються всі види банківських карт.

Постільні приналежності від виробника

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

35

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024