Пошиття, ремонт одягу Санкт-Петербурга



Пошиття, ремонт одягу :

Всього найменувань: 1447, Переглядів: 184764
ательє Улеви
Санкт-Петербург , вулиця Кораблебудівників, 32К3

тел. +79218787818
Актуально на 01.01.2018

Ательє BANT на Петроградській стороні створено задовольнити запити самих вимогливих клієнтів та клієнток. Індивідуальне пошиття зараз актуальний, як ніколи. Сукня навіть самого скромного крою,зшите ідеально по фігурі,підкреслить всі Ваші достоїнства, а короткі терміни виконання замовлення приємно здивують. Приємна атмосфера всередині самого ательє викличе бажання повертатися до нас знову і знову. Чекаємо Вас щодня з 11 до 20.

P. S. Поруч з нами зручно паркуватися!

Пропонує вам повний комплекс послуг по індивідуальному пошиттю одягу: від професійної допомоги у підборі тканин і фурнітури до створення дизайнерами і майстрами ательє унікального вбрання, чи то вечірнє або коктейльне плаття, елегантне пальто або діловий костюм, який підкреслить вашу індивідуальність і продемонструє всім ваш бездоганний смак.

Здійснюємо пошиття сценічних і танцювальних костюмів.

Виконуємо ремонт будь-якої складності, працюємо зі всіма видами тканини, шкірою, хутром.

Ательє «Goodwill» - готове виконати замовлення на пошиття оптом і дрібним оптом. Ми працюємо зі швейними виробництвами, фірмами та приватними особами, а також пропонуємо, відшиваючи колекцій одягу для молодих дизайнерів. Ми раді будь-якому замовнику, гнучкий підхід до роботи дозволяє нам задовольнити потреби будь-якого клієнта.

Ательє дизайнера чоловічої та жіночої одягу зі світовим ім‘ям пропонує пошиття нового, сучасного концептуального стилю одягу.
Шанувальників високої моди бутік-ательє LACS порадує широким вибором послуг з пошиття ділових костюмів, сорочок, коктейльних та весільних суконь, а також інших важливих елементів стильного гардеробу. Крім того, бутік-ательє LACS розробляє абсолютно нові концепції дизайну корпоративної форми, клубного, театрального і карнавального костюмів з подальшим пошиттям у встановлені клієнтом терміни.
Бутік-ательє LACS – це не тільки високий рівень сервісу та індивідуальний підхід до кожного клієнта, але і поєднання високотехнологічних тканин, унікального дизайну і професіоналізм майстрів!

Пошиття весільних та вечірніх суконь
Пошиття костюмів для виступів( бальні танці, танець живота, гімнастика, фігурне катання)

Професійна студія по створенню жіночого одягу класу люкс. Іміджмейкінг. Оптимізація гардеробу. Декорування інтер‘єру.

Індивідуальне пошиття одягу, весільних і вечірніх суконь, підгонка по фігурі, ремонт будь-якої складності, реставрація та декор,хімчистка.

Пошиття жіночого і чоловічого одягу будь-якої складності. Тканини європейських виробників. Висока якість короткі терміни. Перешиття і підгонка по фігурі.

Пошиття одягу на замовлення:
- весільні сукні, коктейльні та вечірні сукні, а також сукні на выпуской;
- повсякденний жіночий одяг: сукні, спідниці, блузки, офісні костюми;
- пошиття маскарадних і сценічних костюмів;
- джинси на замовлення (Getwear); безкоштовний обмір;
- пошиття дитячого одягу;
- одяг для повних та одяг для вагітних.

Ательє з пошиття красивою і якісною жіночого, дитячого, чоловічого одягу в Санкт-Петербурзі. Коктейльні і будь-які інші види суконь: від легких до урочистих. Новорічні костюми. Повсякденний одяг: спідниці до пальто. Джинси - по вашому дизайну!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024