Пластмасові і пластикові вироби Санкт-Петербурга



Пластмасові і пластикові вироби :

Всього найменувань: 240, Переглядів: 65181

Компанія ФурМаг - Ваш надійний партнер у сфері економії фінансових коштів компанії при закупівлі пластикової фурнітури, якою є пластикові заглушки, заглушки для труб, заглушки для забору, стовпів, заглушки транспортувальні, для отворів, кульових кранів, опори різьбові, пластикові опори, колісні опори, меблеві опори, опори для ванн, регульовані опори і меблеві комплектуючі, такі, як: латодержатели, ковпачки на болт/гайку, шайби, підп‘ятники.
На ряду з фурнітурою, ми так само пропонуємо всім виробникам вуличних тренажерів і дитячих майданчиків вироби з пластмаси та гуми. Найбільш затребувані вироби з нашого асортименту це – складові ковпачки, підлокітники, відбійники, кожухи для труб, підніжки, сидіння і спинки, гумові ручки.
Але і це ще не все! Ми готові до співпраці з усіма компаніями зі схожою тематикою. Так в свій час у нас з‘явився новий напрямок діяльності - «Шведські стінки». Застосування наших виробів у виробництві спортивного обладнання послужило початку довгих відносин між двома компаніями. Ми представляємо товар компанії-партнера, за якість якого ми несемо повну відповідальність і надаємо гарантію. Подивіться каталог шведських стінок і Вам неодмінно захочеться обзавестися однієї з них. Шведські стінки і все навісне обладнання для вправ, відповідають всім вимогам покупця. В першу чергу, ціна - вона не залишить нікого байдужим, адже кожному хочеться купити те чи інше виріб на пряму від заводу виробника, без зайвих витрат і переплат, а наша компанія надає таку можливість. По-друге, якість – це головна перевага перед конкурентами!
Ми допоможемо Вам підібрати виріб, який буде відповідати всім необхідним вимогам, зробіть всього лише один дзвінок на наш безкоштовний багатоканальний номер 8 800 500-74-89 і переконайтеся в цьому. Товар, представлений на сайті не обмежує наші, а в свою чергу і Ваші можливості при замовленні і пошуку будь-яких виробів з пластмаси та гуми. У нас для Вас є широкі можливості у виробництві і виробів під замовлення, так як ми працюємо з найсучаснішими технологіями виробництва і не обмежуємо Вас ні в чому!

3Д-Формер
Санкт-Петербург , проспект Енгельса, 27

тел. +7 (812) 946-53-22
Актуально на 01.01.2018
Kommetplast
Санкт-Петербург , вул. Трефолева, 2, літера І

тел. +7 (812) 459-45-15
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

24

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024