Організація свят, оформлення Санкт-Петербурга



Організація свят, оформлення :

Всього найменувань: 1402, Переглядів: 141781

Event Club – це яскраве і сучасне агентство свят з великим досвідом організації та проведення як великих ділових, так і невеликих сімейних подій. Основні послуги компанії – це корпоративні, приватні та дитячі свята в Санкт-Петербурзі і Москві.

EVENT & MICE RT – це креативна та енергійна команда event-фахівців з багаторічним досвідом роботи в сфері організації приватних свят і ділових заходів. За 10 років у нас сформувався колосальний ресурс, необхідний для якісної організації заходів будь-якого масштабу і формату: банкетна служба «Російські Традиції» (14 банкетних залів), мережа кафе «Російські Традиції» (55 точок харчування), кейтерінг і доставка закусок «Російські Традиції», ведучі, аніматори, dj, фотографи, декоратори та інші партнери, яким ми довіряємо на 100%!
Якщо ви бажаєте організувати шикарну весілля, провести нестандартний корпоратив, діловий захід або бізнес-сніданок, відзначити сімейне свято або організувати тематичну вечірку з нагоди дівич або парубочого – ми з радістю вам допоможемо!
Співпрацюючи з нами, кожен замовник отримує:
1) допомога в підборі майданчика;
2) виїзне ресторанне обслуговування;
3) підбір яскравої шоу-програми;
4) координація заходу від початку і до кінця;
5) індивідуальний підхід до кожного гостя;
6) приємні сюрпризи і бонуси.

Попереду запланована вечірка, потрібно на найвищому рівні підготувати і провести свято? Наша організація Main Event, в команді якої працюють професіонали своєї справи, надасть допомогу в цих та багатьох інших питаннях. Ми підійдемо до кожної ситуації творчо, проведемо будь-яку подію на найвищому рівні. Крім вищезазначеного ми також реалізуємо PR-кампанії, допомагаємо у вирішення бізнес-завдань, шляхом застосування онлайн-комунікацій, в тому числі надаємо підтримку в області технічного продакшену.
Наша згуртована команда професіоналів підходять до кожного клієнта індивідуально. Вислухавши ідею, команда професіоналів реалізує Ваше бажання в повній мірі, підготує його найкращим чином, так, що Ви і наступного разу захочете до нас повернутися. Маючи багаторічний досвід та креативний підхід до ситуації, результат вийде приголомшливий. Ваша висока оцінка нашої роботи – це наша основна задача! Велику увагу ми приділяємо як якості надання послуг, так і взаємовідносин з клієнтами. Всі нюанси заздалегідь обговорюються з клієнтом в обумовлений час і терміни. По всім інтересуемий питань Ви можете звернутися по телефону, так і до менеджеру компанії з 10.00 до 20.00, в будь-який день, крім неділі.

Організовуємо свята:
— Весілля
— Випускні
— Дні народження
— Урочистості для дітей
— Новий Рік
— Корпоративи

Агентство "Місто Event" розробить для Вас оригінальні ідеї під конкретні завдання, граємо в команді з клієнтом, віримо, що в розважальному заході головне емоції, а в діловому заході - бізнес результат.

Дизайн студія "Артмикс" професійне оформлення подій: оформлення новорічних заходів, корпоративних вечірок, офісів, вітрин, дитячих свят
- прикраса кулями
- новорічний декор;
- композиції з квітів, кульок;
- вітальні банери;
- об‘ємні фотозоны;
- оформлення корпоративних заходів
- об‘ємні колажі з підсвічуванням і запони;
- не традиційне оформлення новорічних ялинок.
Наші можливості Вас порадують!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024