Оперативна поліграфія Санкт-Петербурга



Оперативна поліграфія :

Всього найменувань: 366, Переглядів: 111238

ИПРИС КОПІЦЕНТР має багаторічний досвід роботи у сфері професійних фото та копіювальних послуг. Велика клієнтська база підтверджує надійність та відповідальність кожного фахівця компанії. Ми надаємо послуги в області оперативної поліграфії.
Цифровий друк: бланки, конверти, буклети, листівки, меню, календарі, запрошення, візитні картки, самокопіруючі бланки.
Широкоформатний друк до 1,5 м. в ширину: полотно, бекліт, самоклейка, фотопапір. Широкоформатне ламінування, накатка на пластик і пінокартон.
Інженерно-копіювальні роботи. Копіювання та друк кольорових і ч/б креслень. Фальцювання, брошурування, широкоформатне сканування, архівування.
Друк на футболках, кепках, толстовках: флок, флекс, сублімація, прямий друк.
Фото сувеніри: кружки, пазли, календарі, подушки, футболки, кепки, годинник, портрети на полотні. Фото друк.

У нас ви можете замовити виготовлення різноманітних шильд, шильдиків, маркування, приладових і декоративних панелей як на металі, так і на плівці.

Тел. 986-40-99 | Широкоформатний та цифровий друк, виготовлення вивісок, дизайнерські вироби, оформлення торгових об‘єктів плівкою(шибок, вітрин, ліфтів, холодильників), розміщення рекламних конструкцій, погодження, виготовлення інформаційних стендів, покажчиків, тантамаресок та інших рекламних конструкцій. Виготовлення дахових установок, козирків і навісів.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

37

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.