Охоронні підприємства і системи Санкт-Петербурга



Охоронні підприємства і системи :

Всього найменувань: 2783, Переглядів: 291995

Розробка, монтаж, обслуговування та ремонт систем безпеки будь-якого рівня складності.

З урахуванням цілей, завдань і території, на якій належить вести відеоспостереження, відеокамери поділяються на:
• Вуличні камери, призначені для ведення зовнішнього відеоспостереження. Такі камери мають антивандальну систему.
• Купольні — кут їх огляду прихований від чужих очей. Такі камери застосовуються в банках, торгових центрах і т. д.
• Тепловізійні камери — підходять як для зйомки в приміщеннях, так і на вулиці. Здатні виявити і зняти людей, автомобілі на великих відстанях в будь-яку погоду.
• Фіксовані — мають чітко визначений кут і помітні стороннім.
• PTZ — такі камери можуть знімати панорамне зображення, змінювати кут і збільшувати картинку.

Ми допоможемо вам підібрати, а також виконаємо монтаж відеосистем. У комплекс наших послуг входить також налагодження систем відеоспостереження під ключ.

Гарантія на все обладнання становить від 2 до 10 років.

Постачання, виробництво, монтаж, обслуговування систем безпеки і автоматики.
Компанія «Призма-СБ» заснована групою фахівців, які працюють в сфері систем безпеки більше 10 років.
У компанії працюють висококваліфіковані професіонали, які допоможуть Вам підібрати обладнання, що найбільш повно відповідає Вашим завданням.

VideoNet 9 – це цифрова система відеоспостереження, створена забезпечити спостереження і охорону абсолютно будь-яких об‘єктів. Цими об‘єктами можуть бути, наприклад: банківські установи, великі та малі промислові об‘єкти, офісні та складські приміщення, готелі, гаражі, житлові і заміські будинки і т. п.

Система дозволяє підключати широкий спектр пристроїв: пристрої відео/аудиозахвата, аналогові і IP-камери, мікрофони, контролери охоронних датчиків, контролери релейних виходів. У сукупності це дає можливість організувати сучасний багатофункціональний охоронний комплекс.

Використовуючи систему VideoNet, Ви можете бути спокійні за безпеку вашого об‘єкта. Система здатна самостійно вести контроль над територією, що охороняється і максимально допомогти в роботі оператора.

Жодна подія не залишиться без уваги. Всю отриману інформацію VideoNet 9 збереже і надасть Вам для ознайомлення в будь-який час дня і ночі. Ви зможете легко знайти потрібну подію в архіві, переглянути відносяться до нього відеофрагменти, дізнатися всю історію події і провести аналіз сталася ситуації.

VideoNet спостерігає за обстановкою на об‘єкті 24 години на добу. У разі виникнення нештатної ситуації, вторгнення на об‘єкт або якого-небудь підозрілого події, Ви будете сповіщені, а система вживе заходів, згідно із закладеною програмою дій. Логіку системи Ви можете налаштовувати на свій розсуд, гнучко адаптуючи її поведінку під особливості Вашого об‘єкта.

Система VideoNet 9, таким чином, є не просто стороннім спостерігачем», але й активно бере участь у забезпеченні безпеки на об‘єкті. Ви можете застрахувати себе від будь-яких непередбачених ситуацій, а також своєчасно відреагувати і запобігти виникають загрози!

Компанія "ASB" існує з 2012 року, спеціалізуючись на професійному проектуванні, облаштуванні, супроводі і комплексному обслуговуванні сучасних систем автоматизації та безпеки. Ми націлені на те, щоб забезпечити клієнтам абсолютну захищеність і комфорт завдяки бездоганній роботі ефективних технічних засобів.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024