Офісне обладнання Санкт-Петербурга



Офісне обладнання :

Всього найменувань: 185, Переглядів: 51981
Фрістайл Технолоджі
Санкт-Петербург , вул. Швецова, 41

тел. +7 (929) 944-01-35
Актуально на 01.01.2018

Група Компаній "ЕРІДАН" здійснює виконання робіт та реалізацію проектів за такими напрямами:

1. Монтаж навісних вентильованих фасадів

2, Скляні конструкції:

Скляні двері (вхідні двері, міжкімнатні двері та інші), скляні перегородки, офісні перегородки, а так само скляні козирки, сходи, сходові і перильні огорожі, душові кабіни і багато іншого. Ми допоможемо Вам здійснити проект будь-якої категорії складності, перегородки

Ми працюємо по всій Росії з 2005 року і ввели в експлуатацію не один десяток об‘єктів. Серед наших робіт, вентфасади великих торгових і промислових комплексів, а також приватних будинків і адміністративних будівель.

Автоматика

Установка автоматичних дверних систем, автоматичні двері – вдале рішення для торгових центрів і офісних приміщень.

Алюмінієві конструкції:

Зимові сади, вхідні групи, ролети і перегородки – ось лише неповний перелік виконуваних нами робіт, де можливе використання алюмінієвої профільної системи

Заснована в 2005 році колективом однодумців, компанія Glassika розробляє, проектує і виробляє предмети інтер‘єру, меблів, предмети мистецтва і декору зі скла. Створюючи свої творіння, ми спираємося на унікальне поєднання майстерності талановитих фахівців в області дизайну і широкі можливості виробничих процесів. Glassika – це злиття традицій та інновацій, технологій і дизайну.

Компанія «ДжиЭмДизайн» виготовляє суцільноскляні офісні перегородки будь-якого розміру і форми із загартованого скла.

Пропонуємо вашій увазі повний спектр офісних перегородок власного виробництва. З допомогою яких можна вирішити будь-яке поставлене завдання по розділенню офісного простору, а наші дизайнери в цьому вам допоможуть. Дизайн проект складається безкоштовно, в цю послуг так само включений і виїзд замірника.

Виробництво, постачання і монтаж декоративних стінових панелей: ГКЛ-ВІНІЛ, Гипсовинил (випрок), гипсоакрил, СМЛ, СКЛ, ДСП. Система інтер‘єрних перегородок: офісні перегородки, суцільноскляні перегородки, сантехнічні кабіни. Ремонт, внутрішнє оздоблення, зонування простору за технологією швидкої обробки з панелями ТЕХБО.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

19

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024