Одяг та взуття Санкт-Петербурга



Одяг та взуття :

Всього найменувань: 489, Переглядів: 92575
Взуттєвий салон Elche
Санкт-Петербург , Заневський просп., 65, корп.5

тел. +7 (981) 191-40-17
Актуально на 01.01.2018
Взуття-Манія
Санкт-Петербург , вул. Сікейроса, 10, корп.4

тел. +7 (952) 273-58-80
Актуально на 01.01.2018
Віха
Санкт-Петербург , вул. Ломоносова, 16, літера А

тел. +7 (921) 923-33-11
Актуально на 01.01.2018

Шиємо одяг для власників магазинів і дизайнерів. Займаємося розробкою лекал, пошиттям експериментальних зразків, отшивом малих партій одягу.

Компанія Deluxe - це принципово новий підхід до продажу речей секонд-хенд. Наш принцип - вища якість у всьому: починаючи від люксового товару і закінчуючи високими стандартами обслуговування наших клієнтів.
Ми - не просто постачальники речей секонд хенд оптом, а команда, яка допоможе Вам налагодити прибутковий бізнес і забезпечить безперебійні поставки товару ексклюзивного якості. Ми хочемо стати не просто постачальниками, а бути для вас помічниками у Вашому бізнесі.

Модний жіночий одяг тм LINEL (ЛИНЕЛЬ) – Петербурзький маячня модного жіночого одягу випускає модні дизайнерські колекції одягу для витончених цінителька стилю і шарму, яка бажає завжди залишатися модною і успішною.
У модних колекціях жіночого одягу тм LINEL (ЛИНЕЛЬ) поєднується останні тенденції моди і стилю, а також модні тканини європейської якості та ідеальні лекала, які гарантують ідеальну посадку на фігуру.
Швейне виробництво LINEL – сучасне швейне підприємство, що відповідає сучасним світовим вимогам до виробництва жіночого одягу. Ми виробляємо жіночий одяг відповідну високим тенденціям моди і світовим вимогам до якості виробу. Завдяки власному виробництву ми здійснюємо контроль якості на кожному етапі: від ідеї дизайнера до якості тканин, від лекал конструктора до крою тканини, від пошиття виробу до його упаковки.
Дизайн жіночого одягу LINEL - всі моделі жіночого одягу LINEL (ЛИНЕЛЬ) представляють найкращі дизайнерські рішення для створення сучасного та модного одягу для жінки, що прагнуть бути в центрі уваги, залишаючись красивою і жіночною, бути сильними і незалежної і йти на зустріч успіху. Наші моделі жіночого одягу створені для сучасних, активних жінок і дівчат, які хочуть відповідати світовим трендам моди.
Модні колекції і ексклюзивність одягу LINEL – жіночий одяг випускається невеликими партіями, що гарантує унікальність і неповторність образу в нашому одязі, створить вам індивідуальний і ексклюзивний стиль від LINEL. Ми не повторюємо моделі, які були вже отшиты, а створюємо нові сучасні ідеї, які з‘являються в нових колекціях жіночого одягу LINEL.
Асортимент і моделі одягу від LINEL – це жіночий одяг костюмно-блузочні і плательного асортименту: довгі сукні, спідниці, жіночі блузи, плаття, блузи, чоловічі сорочки, жіночі брюки, жакети і шорти, топи і трикотажні сукні, шифонові сукні та атласні сукні, вечірнє плаття, спідниці в підлогу, атласні блузки і шифонові блузи, туніки, свитшоты і бомбери, шарфи і хустки і багато іншого.

Магазин модного одягу. Моделі з лімітованих колекцій.
Можливість замовити одяг з коригуванням по фігурі.

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

49

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024