Обробка скла Санкт-Петербурга



Обробка скла :

Всього найменувань: 98, Переглядів: 78225
Виробнича фірма Петруша ...
Санкт-Петербург , Камська вулиця, 9

тел. +7 (911) 233-60-63
Актуально на 01.01.2018

Вироби скла та дзеркал за індивідуальним проектом. Душові огорожі, душові двері, фартухи на кухню, дзеркала, дзеркальна плитка, дзеркало з підсвічуванням.

Ми раді запропонувати Вам широкий спектр вироби зі скла виготовляються індивідуально з урахуванням Ваших побажань, розмірів і особливостей Вашого інтер‘єру.
Скло – один з найбільш затребуваних матеріалів у сучасній архітектурі та дизайні. Воно візуально збільшує обсяг приміщення. З допомогою виробів зі скла ви розширюєте простір. Скло - це особливий колорит,як в класичному, так і сучасному інтер‘єрному стилі. Своє виробництво дозволяє нам займатися обробкою скла та великих розмірах.
Студія скла Glassika буде рада втілити в життя ваші найсміливіші фантазії

Продукція компанії Stekloff орієнтована на тих, хто прагне перетворити навколишній простір сучасними інтер‘єрними деталями, завдяки яким унікальний інтер‘єр відрізняється від типового. Сходи зі скляними сходинками, панорамне засклення стіни без рам, панно і дзеркала з декоративною обробкою – все це додає в інтер‘єр більше повітря, простору і оригінальності. Тому ми використовуємо для своїх виробів загартоване бельгійське скло, яке при зовнішній крихкості, невагомості і прозорості володіє підвищеною стійкістю до деформації. У нас ви можете замовити те, що визріло в якості власної ідеї, але не продається в магазинах.
Ми розробимо індивідуальний проект на основі точних вимірів, виготовимо скляні вироби і правильно встановимо у вашому будинку або офісі. Ми пропонуємо не просто інтер‘єрні рішення зі скла, але ще і сервіс європейського рівня, що дозволяє перетворити перетворення інтер‘єру в легке заняття. Величезний вибір різних модифікацій виробів в сучасному стилі дозволить вам створити інтер‘єр своєї мрії – дивіться каталоги і звертайтеся за консультаціями.

Конструкції зі скла, кераміки, дзеркала
Студія скла "Vitrum"
www.stvitrum.ru
stvitrum@mail.ru
+7 (812) 7-150-150
Конструкції зі скла, кераміки, дзеркала
- дизайн
- проектування
- виготовлення
- монтаж
- післягарантійне обслуговування
Продукція:
Сходи з скла
Двері зі скла
Вхідні групи
Перегородки зі скла
Огорожі зі скла
Леєрна огорожа
Підлоги і перекриття із скла
Дзеркальні панно
Дзеркала
Дзеркальна плитка
Кухонні фартухи зі скла
Картини на склі
Душові кабіни зі скла
Перегородки для ванної з скла
Екрани для ванної з скла
Екрани для радіаторів, камінів зі скла
Меблі зі скла
і. т. д
Запрошуємо до співпраці як приватних дизайнерів і архітекторів, так і дизайн - студії, архітектурні бюро. Маємо великий досвід роботи за проектами. Втілимо в реальність сміливі рішення по організації простору!

Компанія займається постачанням та монтажем скляних перегородок, скляних дверей, а також дзеркал і скляних конструкцій.

- Нарізка скла та дзеркала необхідного Вам розміру і конфігурації
- Скляні "фартухи" для кухні "під ключ" з печаткою будь-яких фотографій
- Малюнки на склі та дзеркалі методом піскоструминної обробки
- Світлодіодне підсвічування і фурнітура для скла та дзеркал
- Загартоване скло
- Дзеркала з фацетом
- Душові кабінки будь-якої конфігурації
- Меблі зі скла, склейка УФО
- Металопластикові та алюмінієві вікна та двері

У майстерні "Море Стекол" можна замовити скляні вироби і обробку скла та дзеркал на вигідних умовах і за розумною ціною. Порізка скла та дзеркал виробляється на сучасному обладнанні з застосуванням інноваційних методик обробки матеріалу. Ми працюємо на ринку Санкт-Петербурга понад 12 років, не користуючись послугами посередників і пропонуючи клієнтам вигідні умови. Використання високотехнологічного обладнання та майстерність наших фахівців дозволяє нам створювати ексклюзивні вироби.

Студія скла і світла «Сузір‘я» — це креативна команда фахівців в області виготовлення світлопрозорих конструкцій і архітектурної тонування стекол.
Ми працюємо на російському скляному ринку з 2008 року. Один з базових принципів роботи нашої компанії — максимально високу якість товарів і послуг. Ми також прагнемо до оптимізації робочих моментів,
постійно вдосконалюючи технологічний процес виробництва, використовуючи тільки сертифіковані комплектуючі та матеріали.

Виготовлення скла, дзеркал, багетів в Санкт-Петербурзі. Продаж готових дзеркал для передпокою і ванної кімнати. Виготовлення скляних фартухів для кухні, скляних душових кабін, скляних сходів і перегородок. Фотодрук на склі та обробка скла.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

10

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024