Масажні салони Санкт-Петербурга



Масажні салони :

Всього найменувань: 202, Переглядів: 65197

Аюрведичні масажі - це не тільки надзвичайно приємно, але й дуже корисно для здоров‘я. Ми пропонуємо наступні види масажів:
- масляний масаж для немовлят
- Калар масаж
- Абхъянга масаж
- Удвартанам (Поди) масаж
- Кижи масаж
- Комбіновані масажі
- Марма масаж

В аюрведичні центрі ви можете отримати консультацію спеціаліста індійської медицини (Аюрведи) по здоровому способу життя та харчування, скористатися послугами наших фахівців:
- остеопата
- гомеопата
- голкорефлексотерапевт
- гірудотерапевта

Ксенії-спа
Санкт-Петербург , 397000, вул. Капітанська, 4

тел. +7 (906) 255-78-00
Актуально на 01.01.2018

Домогтися ідеальної фігури непросто: фізичні навантаження і правильний раціон є основою для підтягнутого тіла, проте окремі його зони потребують більш інтенсивної опрацювання. У цих випадках для корекції фігури на допомогу приходить масаж, дозволяє не тільки безболісно зменшити жирові відкладення, але і поліпшити стан шкірних покривів в проблемній області без болю, ускладнень і неприємних наслідків.

Приватний масажний кабінет у метро Виборзька. Професійні послуги з різних видів масажу: медичний масаж, антицелюлітний масаж, масаж спини, остеопатическое лікування (робота з венозними вірусами, також, корекція швів черепа, техніки на тмо (тверді мозкові оболонки), рідинні техніки, лікування суглобів і ін. Прийом дітей і дорослих.

Антицелюлітний масаж, корекція фігури в Приморському районі Санкт-Петербурга. Авторські програми схуднення і омолодження. Пробні процедури БЕЗКОШТОВНО!

Масаж шиацу
Якщо говорити своїми словами, то масаж шиацу здатний привести організм в баланс, а натискання на певні точки здатне заповнити повноцінний приплив енергії, а отже покращити і відновити діяльність тих органів, які відповідають точки.

Масаж для корекції фігури є профілактичною і лікувальною процедурою. Серед призначень до його проведення: локальні жирові відкладення, целюліт, знижений тонус шкіри. Процедура виконується для усунення перерахованих дефектів, а також для попередження їх виникнення. Обробці піддаються зона живота, стегна, сідниці, талія, при необхідності спина, ноги і руки.

Запрошуємо відпочити в наш шикарний спа салон. До ваших послуг фінська сауна, турецький хамам і джакузі а так само самі чуйні і ласкаві масажистки в нашому місті.

Ai-stal
Санкт-Петербург , пл. Театральна, 8

тел. +7 (962) 686-43-97
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

21

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024