Магазини алкогольних напоїв Санкт-Петербурга



Магазини алкогольних напоїв :

Всього найменувань: 378, Переглядів: 86645

Елітний алкоголь з duty free. Купити віскі з duty free ви можете з доставкою на нашому сайті. Безкоштовна доставка алкоголю СПб

«Афонський льох» - це відродження давньої традиції – зберігати самі смачні, вишукані і найкращі напої у спеціальному погребі. І пов‘язано це з тим, що напій здатний довго зберігати свої чудові смакові якості тільки при правильному зберіганні.
Спеціально обладнані вітрини, визначені температурний режим і дбайливий догляд роблять «Афонський льох» дійсно ідеальним місцем для здійснення покупок напоїв з усього світу. У нас представлені напої різного рівня - від справжніх шедеврів з високими світовими рейтингами до якісних зразків за демократичними цінами, від великих винних будинків до невеликих сімейних господарств.

Вас чекає широкий вибір вин з кращих регіонів Старого і Нового Світу: Франція - Бордо, Бургундія, Ельзас, Долина Луари, Лангедок, Шампань; Італія - Тоскана, П‘ємонт, Сицилія, Трентіно-Альто Адідже, Умбрія, Венето; Іспанія - Ріоха, Рібера дель Дуеро, Хумілья, Наварра; Нова Зеландія - Мальборо, Мартінборо; Аргентина – Мендоса; Австалия - Долина Баросса, МакЛарен; Чилі - Центральна Долина, Аконкагуа; США – Каліфорнія. А так само полюбилося всім вина Грузії, Криму і Краснодарського краю, кізілова, тутова горілка і вірменський коньяк. Ви зможете порадувати себе португальськими портвейну, іспанським хересом, італійської граппою, французькими коньяками, кальвадосом і арманьяком, купажованим і односолодовим віскі, мексиканської текілою, доминиканскими і кубинськими ромами, різними лікерами і настоянками, горілкою від російських і зарубіжних виробників. Ми запропонуємо вам відроджений російська дистилят Полугар, сибірські наливки і настоянки.
Просторий і затишний зал, ввічливий і висококваліфікований персонал, багатий вибір на будь-який смак і доступні ціни зроблять похід в магазин приємним і комфортним. В тихій і спокійній обстановці ви, спільно з охоронцем погреби зможете підібрати відповідний напій до майбутнього вечері або заходу, а також до того чи іншого продукту, представленого в супермаркеті.
Крім усього іншого, «Афонський льох» це ще і місце, де в теплій і дружній атмосфері проходять дегустації різних напоїв.

Для наших покупців завжди тільки свіже і смачне пиво яке поставляється 7 днів в тиждень, Вас порадує широкий асортимент ( понад 20 видів), як іноземних так і вітчизняних виробників, в наявності великий вибір апетитних закусок від класичних горішків до м‘ясних і рибних делікатесів.
Приходьте і виберете собі частування по душі!

BeerDekel
Санкт-Петербург , вул. Бухарестська, 144

тел. +7 (921) 893-13-03
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

38

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024