Курси перукарів і майстрів манікюру Санкт-Петербурга



Курси перукарів і майстрів манікюру :

Всього найменувань: 70, Переглядів: 35805

Школа перукарського мистецтва в Санкт-Петербурзі. Навчання стилістики, перукарів, візажистів та колористів. Курси від 64 академічних годин. Сертифікація після проходження навчання. Курси підвищення кваліфікації і для початківців. Чекаємо На Вас!

Санкт-Петербурзька Школа Краси це універсальний навчальний центр, який успішно готує кваліфікованих фахівців в області індустрії краси. Викладачі в центрі тільки визнані майстри своєї справи з великим досвідом роботи, який вони передають які навчаються. Основний упор в школі робиться на практичні заняття, результати яких буде занесено в портфоліо учня. Навчальні класи оснащені сучасним обладнанням, і повністю імітують салон краси. Сертифікати видані школою визнані багатьма популярними салонами, це дозволяє легко вирішити питання подальшого працевлаштування.

Санкт-Петербурзька школа краси - це цілих 6 факультетів, спрямованих на навчання студентів в б‘юті-сфері! Професійні педагоги-практики розкриють перед Вами всі секрети краси і поділяться своїм безцінним досвідом.

Пройшовши курси в школі Ви зможете з легкістю перетворити будь-якої людини і зробити його ще привабливішим. Адже навчання проводиться за спеціально розробленою програмою від професійних косметологів і стилістів!

Заняття проходять в затишних повністю обладнаних приміщеннях, атмосфера яких має на створення прекрасного. В ході занять Ви не тільки зможете отримати неоціненний досвід, але і напрацюєте своє перше портфоліо - в кінці навчання всі студенти отримають фотографії своїх робіт!

Всі отримані знання відразу ж відпрацьовуються на моделях. Вже через 2 місяці занять Ви станете справжнім професіоналом своєї справи! По закінченню курсів Ви отримаєте іменний сертифікат Санкт-Петербурзької школи краси.ж

Перетворіть хобі в професію і почніть заробляти на улюбленому захопленні!

Факультети:

1. Школа візажу.
2. Школа манікюру.
3. Школа моди та стилю.
4. Школа перукарів.
5. Школа косметології.
6. Школа масажу.

Makeup studio
Санкт-Петербург , набережній Обвідного Каналу, 124

тел. +7 (981) 765-45-45
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024