Косметика. Парфуми. Побутова хімія Санкт-Петербурга



Косметика. Парфуми. Побутова хімія :

Всього найменувань: 1180, Переглядів: 181266
Ферміонів
Санкт-Петербург , вул. Миру, 16

тел. +7 (812) 325-40-99
Актуально на 01.01.2018
Bremani
Санкт-Петербург , вул. Марата, 13

тел. +7 (911) 270-53-55
Актуально на 01.01.2018

З усіх питань звертайтеся консультанта

HairLuxe — онлайн-магазин професійних засобів для випрямлення та відновлення волосся. Ви можете замовити всі види кератину для відновлення і випрямлення, ботокс для глибокого відновлення, безсульфатные шампуні, кондиціонери, сироватки, маски, биококтейли для активного росту і лікування та аксесуари для волосся.

«Mezoestetic» — інтернет-магазин мезороллеров, професійної косметики і апаратів фракційної мезотерапії

Займаємося продажем косметики американської компанії NSP: по догляду за шкірою, декоративної косметики, косметики для чоловіків. Так-же можна оформити знижку на продукцію до 40%.

В інтернет-магазині «Organic-cosmetic.ru» можна замовити натуральну косметику за найпривабливішими цінами.

У каталозі пропонуються наступні товари:
- засоби для догляду за обличчям (зволожуючі, живильні, очищають, антивікові);
- косметичні засоби для тіла – різні види мила, масел, дезодорантів;
- розширений вибір засобів для догляду за волоссям;
- та лікувальні ефірні масла;
- побутові товари – господарське, рідке або туалетне мило, миючі засоби.

У нас також можна замовити спеціальні крему проти сонячних опіків, антицелюлітні засоби, обгортання, що сприяють корекції фігури та багато іншого.

Ми пропонуємо клієнтам найвигідніші умови:
- кілька способів оплати (безготівковий, електронний);
- гнучку програму доставки;
- регулярні акції та знижки;
- постійно розширюється асортимент.

Косметика, що продається в магазині «Organic-cosmetic.ru» дозволить не тільки зберегти або поліпшити зовнішні дані, але також подбати про власне здоров‘я.

8-812-627-17-40
organic-cosmetic.ru

Інтернет-магазині косметики (догляд, макіяж, парфуми). Знижки до 30% на товари місяця, до 15% на монобрендові замовлення. Безкоштовна доставка по СПб від 2500 руб. Подарунки постійним клієнтам.

Антицелюлітна косметика і водорості для обгортання: альгінатние маски, водорослеве обгортання, шоколадне, медове, гаряче, холодне.

Наш інтернет-магазин професійної косметики від Топ-візажиста представляє широкий спектр всесвітньо відомих брендових палітр тіней, рум‘ян, консилерів, коректорів, також представлені різні аксесуари для макіяжу, таких як: Mac,Urban Decay,Bobbi Brown,Lorac Pro і багато інші популярні марки зі світовим ім‘ям. Вся представлена - косметика високої якості, гіпоалергенна, не викликає роздратування і не сушить шкіру.У нашому інтернет-магазині ви можете придбати кисті для візажу з високоякісного ворсу, виготовлених з натурального волосу тварин, так і синтетичних нейлонових ниток. Наша косметика затребувана як простими цінителями краси, так і професійними візажистами. Ви можете зробити замовлення прямо на нашому сайті або залишити заявку в групі ВК.

Основні переваги нашого інтернет магазину:
- Якісна упаковка, запобігаючи пошкодження косметики при транспортуванні.
- Відправлення в усі регіони Росії.
- Своєчасна кур‘єрська доставка по Спб(термін доставки 1-3 дні).

Інтернет-магазин здійснює продаж оптом і в роздріб продукції по догляду за красою і здоров‘ям нігтів. У каталозі представлені найкращі засоби, які добре зарекомендували себе серед споживачів та професіоналів. В асортименті товарів представлено широке розмаїття позицій для якісного і всебічного догляду за нігтями. Постійне поповнення асортименту новими позиціями.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024