Каміни та печі Санкт-Петербурга



Каміни та печі :

Всього найменувань: 46, Переглядів: 57487

Виробництво підвісних камінів в Санкт-Петербурзі.

Ось вже більше 10 років компанія "ТОВ Агон Камін" кладе цегляні печі і встановлює каміни в Санкт-Петербурзі і Ленінградській області. Кількість робіт виконаних нами обчислюється сотнями. Звернувшись в Агон Камін клієнти отримують дуже докладні консультації, після яких набагато простіше орієнтуватися в дров‘яних пристроях.

Інтернет-магазин Інтелект Тепло має широкий спектр товарів високої якості відомих вітчизняних і європейських виробників і постачальників. Такі як печі і каміни для дому, котли, камені для лазні різних порід, облицювання з натурального каменю і немає. У виставковому залі магазину ІНТЕЛЕКТ ТЕПЛО представлений великий вибір товарів. В наявності завжди присутні нержавіючі димарі та димоходи з конструкційної сталі з монтажними елементами. Заходьте до нас, ми вас приємно здивуємо своїм асортиментом!

Продаж та монтаж камінів, котлів, печей

Печі Шогина - магазин, де Ви зможете знайти широкий вибір опалювального обладнання виробників з Фінляндії, Сербії, Італії, Франції і Росії. Печі для будинку й саду, банні печі, каміни, а також електрокаміни та ін.

Оптово-роздрібна торгова компанія

4 Сезону
Санкт-Петербург , Кронштадт, проспект Леніна, 45

тел. +7 (921) 985-78-79
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024