Вивчення іноземних мов Санкт-Петербурга



Вивчення іноземних мов :

Всього найменувань: 177, Переглядів: 92006

Федеральна мережа центрів вивчення іноземних мов "Go! English" в Санкт-Петербурзі пропонує вивчити іноземну мову "з нуля" або продовжити на вже наявному рівні, з носіями мови. Гнучкий графік відвідування занять, низька вартість абонементів, кваліфіковані викладачі. Вибери свою мову і залиш заявку на сайті!
- Англійська
- Німецький
- Китайський
- Італійський
- Іспанська
- Французька
- Японський
- Фінська
- Турецький

Федеральна мережа центрів вивчення іноземних мов "Go! English" в Санкт-Петербурзі пропонує

вивчити іноземну мову з нуля до розмовного рівня, з носіями мови. Гнучкий графік

відвідування занять. Вибери свою мову і залиш заявку на сайті!
- Англійська
- Німецький
- Китайський
- Італійський
- Іспанська
- Французька
- Японський
- Фінська
- Турецький

Курси іноземних мов. Різні форми навчання. Дитячі та дорослі групи. Гнучка системи оплати. Працюємо з 2005 року. Сучасні методики. Професійні викладачі. Більше 1000 випускників

Курси англійської мови в Санкт-Петербурзі для всіх бажаючих грамотного спілкуватися англійською мовою. Розмовні курси англійської мови проводяться в групах до 6 чоловік. Ми пропонуємо курси англійської мови для початківців. Наші курси англійської мови в Санкт-Петербурзі пропонують як групове, так і індивідуальне навчання. Ми пропонуємо нашим слухачам стати активними учасниками нашої "позакласної" життя і відвідувати наші заходи в рамках додаткової освіти: розмовні клуби англійською мовою, кіно клуби англійською мовою, ділові семінари та тренінги.
Також ми пропонуємо широкий спектр дитячих програм навчання:
курси англійської мови для дошкільнят
курси англійської мови для початкової школи
курси англійської мови для середньої школи
курси англійської мови для підлітків
підготовка до Єдиного державного іспиту
підготовка до міжнародних іспитів
Наша першочергова мета - зацікавити дитину в англійській мові та мотивувати до навчання.
Ми віримо, що тільки у дружній і теплій атмосфері навчання маленьких слухачів буде ефективним.Тим не менш викладачі дитячого центру Language Profi School володіють багатим досвідом навчання дітей англійської мови і вміло поєднують виправдану строгість і дисциплінованість з доброзичливим ставленням до учнів.
У дитячому центрі Language Profi School проводиться навчання дітей різної вікової категорії, з урахуванням особливостей сприйняття матеріалу, швидкості засвоєння інформації та цілей вивчення англійської мови, які ставлять перед собою діти, а їх батьки.
Центр корпоративного навчання Language Profi School пропонує програми навчання іноземних мов в офісі компанії. Ми спеціалізуємося на корпоративних курсах англійської мови. Навчання проводиться за різними програмами в зручний для замовника час. На стадії знайомства ми проводимо безкоштовне тестування, демо урок і можемо редагувати програму навчання за запитом.

Освітній центр SPEAKIN – спеціалізована сучасна школа англійської мови, використовує виключно новітні навчальні методики та технології з доведеною ефективністю. Центри SPEAKIN розташовані практично у всіх містах країни. Незмінно висока кваліфікація персоналу і відмінна методична оснащеність дозволяють результативно навчати наших клієнтів мови найсучаснішими методами.

англійська мова, авторська методика, англійська для школярів англійська для дітей, англійська для бізнесу

Курси іноземних мов в Санкт-Петербурзі "Trafalgar" – молода, що динамічно розвивається компанія, що працює в сфері додаткової освіти.

Наша мета – навчити вільного спілкування на іноземних мовах.

Ми пропонуємо курси англійської в СПб, французької, італійської, іспанської та ін. за комунікативною методикою з опорою на граматику та використанням сучасних навчальних посібників іноземних видавництв.

Наші переваги:

ефективне навчання в міні групах 4-6 чол.;
навчання через живе спілкування;
індивідуальний підхід до кожного;
доброзичлива комфортна атмосфера (гумор і гарний настрій гарантовані);
навчання є частиною захоплюючої подорожі у світ іншої культури.

Наші викладачі та методисти – висококваліфіковані фахівці з філологічною освітою і досвідом роботи з різними віковими категоріями.

Наші клієнти:

дошкільнята
учні молодшої, середньої та старшої школи
дорослі з різним ступенем володіння мовою
керівники і співробітники компаній

Наш центр - учасник федеральної програми "Оксфордське якість".
Програма "Оксфордське якість" - це гарантія високої якості освіти з англійської мови!

Anespa Studio – ефективні та жваві курси англійської для дітей і дорослих.

Працюючи більше 7 років ми ретельно стежимо за якістю навчання. Наші викладачі – носії мови і російськомовні викладачі найвищої кваліфікації. Багато з них мають престижні міжнародні сертифікати, такі як TKT і DELTA. Ми працюємо з новітніми посібниками, по самим сучасним методикам.

Основною метою наших курсів є глибока опрацювання мовних навичок. Саме тому заняття охоплюють всі основні аспекти мови: усну мову, граматику, читання, аудіювання, письмо та фонетику.

Петербурзька компанія «Frog School» успішно організувала саму затребувану школу англійської мови. Основною особливістю є вдала навчальна програма. Гнучке розклад в англійській школі готується з урахуванням побажань учнів за зручному часу відвідування. Після навчання гарантоване проходження будь-якого тестування.

У цій школі викладають досвідчені професійні викладачі. Створена сприятлива атмосфера, обов‘язково підвищена індивідуальна увага до осіб, що навчаються.

Курси англійської мови для дітей в Петербурзі: "Школа Містера Рэббита". На заняття ми чекаємо малюків до 5 років. Власна авторська методика навчання англійської мови для малюків ретельно опрацьована і підтверджена на практиці. На заняттях у нас завжди розташовує безпечна атмосфера – діти з задоволенням приходять на заняття і навчаються в Школі. Крім безпосередньо вивчення мови, ходячи заняття малюки розширюють кругозір, виконують різні розвиваючі завдання англійською мовою. Викладацький склад ретельно підбирається і постійно проходить додаткове навчання.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

18

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024