Виготовлення вивісок Санкт-Петербурга



Виготовлення вивісок :

Всього найменувань: 96, Переглядів: 34245

Виготовлення вивісок є важливою складовою виробничої лінійки RegionNW . Яскравість, індивідуальний стиль і точне виконання, місце розташування вивіски забезпечують ефективність і привабливість для потенційних клієнтів. Крім рекламного характеру, вивіска може донести до покупця інформацію про товар і послуги. Виготовлення вивісок починається зі створення ескізу у відповідності з усіма побажаннями замовника і супроводжується точними розрахунками. У RegionNW виготовляє вивіску різної форми, вона може бути представлена як прямокутна закрита конструкція, так і світлові короби. Всередині вивіски розташовуються один або кілька світильників для освітлення інформації, що знаходиться на зовнішній стороні коробки. Для виготовлення вивісок використовують пластик, алюміній, прозору і кольорову плівку, люмінесцентні лампи і неон, оргскло, банерну тканину та інші.
виробництво об‘ємних букв виробництво вивісок букви об‘ємні Вибір матеріалу залежить від місця розміщення вивіски і призначення. А так само застосовуються сучасні матеріали, що дає продукції довгий термін експлуатації і захист від несприятливих умов навколишнього середовища і механічних пошкоджень. Виготовлення вивісок здійснюється за допомогою лазерного різання і вакуумної формовки і т. д. Виготовити вивіску можна у вигляді панель - кронштейни або маркізи. Виготовлення вивісок, такого виду як інтер‘єрні, супроводжуються урахуванням дизайну і гармонійністю вписуваному в загальний фон обраного будівлі або приміщення. Співробітниками RegionNW виготовлення вивісок проводитися в найкоротші терміни в залежності від вибраної замовником технології. Ми пропонуємо не тільки професійне виготовлення вивісок, але і узгодження об‘єкта зовнішньої реклами який ми виготовляємо в компетентних органах (у Комітеті з містобудування та архітектури). Багато хто думає, що для виробництва вивісок це витратна і дорога процедура, але це не вірно, так як існує величезна кількість різноманітних технологій виготовлення. Не найдорожчий і простий спосіб створення зовнішньої реклами – це виготовлення не світлових вивісок.

ОРГСТЕКЛАЗЕР
Санкт-Петербург , вул. Бестужевская, 10

тел. 8 (812) 992-74-80
Актуально на 01.01.2018

Лазерне різання не металу,вироби з оргскла.

Ми пропонуємо нашим клієнтам:

Дизайн і розробку зовнішньої реклами;
Виробництво зовнішньої реклами;
Погодження розміщення зовнішньої реклами з містом;
Дизайн оформлення вітрин та автомобілів;
Світлове оформлення і обклеювання вітрин;
Обклеювання автомобілів (корпоративна і суцільна – для особистих а/м);
Виробництво табличок, інфо-стендів, стритлайнов, штендеров тощо;
Друк банерів, самоклеючих плівок і т. д.
Монтаж-демонтаж об‘єктів зовнішньої реклами;

Наші стандарти обслуговування передбачають: виготовлення реклами максимально високої якості в мінімальні строки (наприклад, за 1 ніч); оперативність виїзду менеджерів на об‘єкти; запуск робіт у виробництво без внесення передоплати та багато іншого, про що знають тільки наші клієнти ;)

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

10

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024