Інженерні комунікації Санкт-Петербурга



Інженерні комунікації :

Всього найменувань: 470, Переглядів: 60751
Будівельно-проектна компанія Аква-Віва ...
Санкт-Петербург , 192148, вул. Автогенная, 3

тел. +7 (812) 412-12-20
Актуально на 01.01.2018

«Балтпромхолод» - інжинірингова компанія, заснована в 2011 році і спеціалізується на поставці, монтажу та пусконалагоджувальних роботах інженерного обладнання для будинків, спортивних комплексів та споруд суспільно-ділового призначення і харчової промисловості.

Відмінною особливістю є комплексна розробка льодових полів з «живим» кліматом, послідовним монтажем технологічного плити і супутнім їй технологічним каналом, а також встановлення холодильного обладнання.

Основні напрямки діяльності:

1. Монтаж інженерних систем промислових, спортивних та громадських будівель і споруд:
1.1. Опалення, вентиляція і кондиціонування (Овік). Особлива увага приділяється розділами: «т» (ДУ) і «підпір диму» (ПД).
1.2. Водопостачання та водовідведення (ВВ).
1.3. Слабкострумові мережі (СС).
1.4. Холодопостачання (ХС).
1.5. Індивідуальний тепловий пункт та теплові мережі (ІТП та МС).
1.6. Конструкції залізобетонні льодового поля (ЯЖ ЛП).
1.7. Автоматичний протипожежний захист (АППЗ).
1.8. Електропостачання (ЕС).
1.9. Автоматика

2. Поставка інженерного обладнання;
3. Пусконалагоджувальні роботи, розробка паспортів інженерних систем;
4. Супровід об‘єкта робочою документацією та авторським наглядом.

компанія "VOMAX" спеціалізується на повітроочисних системах і системах вентиляції.
Наша компанія активно розвиває напрямок пов‘язане з очищенням повітря в громадських місцях від тютюнового диму, ми створюємо комфортні та безпечні місця для куріння всередині приміщень, забезпечуючи захист як для курців, так і некурців. На сьогоднішній день кожному керівнику доводиться робити вибір між курящими і не палять співробітниками, так як чинне законодавство Федеральним Законом «Про охорону здоров‘я громадян від впливу навколишнього тютюнового диму та наслідків споживання тютюну» № 15-ФЗ 23 лютого 2013 року, зобов‘язує організацію до створення спеціальних місць для куріння, курильні кабіни дають сучасне рішення даної проблеми і уберегти компанію від штрафів.

Компанія "VOMAX "представляє успішно розвивається організацію, що гарантує якість обладнання, що постачається і надає послуги в сфері встановлення курильних кабін, а також їх подальшого обслуговування.

Наша компанія пропонує ідеальне рішення проблеми, пов‘язаної з курінням і його негативними наслідками для навколишнього середовища, а також здоров‘я людини.

ДренажПроект - це проектна компанія, що спеціалізується на розробці проектної документації, безпосередньо пов‘язаної з рішеннями по дренажу. Це проектування дренажних систем різного типу для захисту будинків і споруд від підтоплення ґрунтовими водами.
Основні напрямки діяльності компанії:
1. Розробка проекту дренажу для захисту будинків і споруд від підтоплення грунтовими водами
2. Проектування комбінованих систем для осушення підтоплюваних територій
3. Проектування водопониження на окремих ділянках будівництва
4. Проектування дренажів для площинних спортивних споруд і дитячих майданчиків
5. Проектування систем берегового та головного дренажів

 

Компанія «Кондиціонери СПб» займається продажем і монтажем спліт-систем в СПб. Ми продаємо кондиціонери марок General, Fujitsu, Mitsubishi, Panasonic, Lessar, MDV, Toshiba, а також і інші марки під замовлення. В нашому асортименті є канальні, касетні, настінні, стельові кондиціонери. Також у нас Ви можете придбати кондиціонери мобільні і віконні. На всю продукцію діє гарантія 3 роки. Замовляючи у нас кондиціонер, Ви також отримуєте якісний монтаж. Всі наші монтажники професіонали зі стажем роботи в галузі не менше 3 років. Ми використовуємо тільки якісні витратні матеріали європейських виробників. Також ми організуємо доставку спліт-систем по Санкт-Петербургу всередині кільцевої.

Проектування ефективних і надійних інженерних систем основна сфера діяльності компанії "КрафтКон". Компанія володіє репутацією надійного підрядника, виконала солідну кількість проектів в області проектування для великих російських компаній: Росатом, Вища школа економіки, універсами Пятерочка (15 магазинів), Центр підготовки рятувальників МНС Росії.
Компанія "КрафтКон" пропонує комплекс послуг проектування:
- проектування систем вентиляції та кондиціонування
- проектування охоронно-пожежної сигналізації
- проектування електропостачання і освітлення
- проектування систем теплопостачання та опалення

Станції біологічної очистки, септики, все для каналізації заміського будинку.

Здійснюємо поставку: опалювального і водогрійного обладнання в СПб, інженерної сантехніки, кліматичної техніки, систем каналізації.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Технологіка» - це динамічно розвивається інжинірингова компанія, що спеціалізується на проектуванні, поставці, монтажу та пусконаладці інженерних систем будівель і споруд.
Фахівці нашої компанії беруть активну участь у проектуванні багатофункціональних спортивних комплексів, льодових палаців спорту, будівель і споруд суспільно-ділового призначення і харчової промисловості.
Досвід наших співробітників дозволяє вирішувати завдання будь-якого рівня складності і дає можливість надати нашим клієнтам весь спектр послуг – від проектування інженерних систем об‘єкта до їх монтажу та подальшої пусконалагоджування, що дозволяє здійснити повний цикл впровадження сучасних технологій в галузі інженерних систем.
Наша місія:
Забезпечення надійної, ефективної та економної експлуатації побудованих об‘єктів, шляхом впровадження сучасних технологій в галузі інженерних систем.

Складська оптова компанія.
Електронні компоненти, імпортні роз‘єми, підстроювальні резистори.
Інжиніринг

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024