Інтернет-портали Санкт-Петербурга



Інтернет-портали :

Всього найменувань: 417, Переглядів: 102834

Amigo Stone – це не просто біржа для зв‘язку між покупцями і виробниками виробів з каменю, але також і інформаційний портал кам‘яної галузі.
Для покупців тут є можливість знайти і купити вироби і матеріали, вибрати виконавця, а для виробників: пошук замовлень на вироби, послуги, роботи. Відсутність посередників.

Комерційні приміщення в новобудовах Санкт-Петербурга і Льон. області від провідних забудовників. Наскрізний пошук по будь-якому параметру, інтерактивна карта, аналітика, відео перегляди, комерційна іпотека від банку Санкт-Петербург, програма приватного інвестування. Велика кількість актуальних об‘єктів на одному ресурсі. Об‘єкти представлені з повним описом і ціною.

Каталог франшиз та ідей для створення власного бізнесу.

MoneyMarket – платформа взаємного кредитування. Портал, де люди самі можуть давати один одному в борг без залучення банків, при цьому не виходячи з дому. Фірма перевіряє профілі кожного учасника платформи, щоб зменшити ризики і підтвердити безпеку позичальників. Для тих, хто хоче вкласти свої гроші і виступити інвестором, організація дає гарантію на повернення частини вкладених коштів. Для отримання грошей потрібно всього лише заповнити і розмістити заявку. Термін позики варіюється від 3 до 8 тижнів, а максимальна сума позики становить 100 000 рублів.

Сайт про домашніх тварин. Тут розміщені адреси ветеринарних клінік, аптеки для тварин, телефони зоотакси, адреси готелів для тварин, салонів краси для тварин і магазинів, адреси безкоштовних дресирувальних майданчиках. На сайті розміщені статті, новини, енциклопедія і корисна інформація про домашніх тварин.
Тут Ви завжди знайдете цікаву та корисну інформацію про тварин, про місця їх проживання, звичках, поведінці, характері і т. д. Також на сайті розміщені статті про догляд за тваринами, правильної дресирування і виховання. До того ж, Ви дізнаєтеся про різні види екзотичних тварин, які живуть у різних країнах.
На сайті zooglobal.ru розміщені фотографії та відео матеріали, цікаві та смішні історії з різних куточків світу.

 

Перша майданчик бізнес-тендерів (доступна в пошуку в яндексі, гуглі та інших пошукових системах по ключовому слову биржаСПРОСА).
Хочете робити закупівлі для бізнесу, призначаючи умови і ціни самостійно? Оголосіть свій тендер і вибирайте постачальників самі!
Чого ви досягнете:
- ви зможете купувати будь-які товари – матеріали, обладнання, запчастини та сировину;
- ви заощадите до 70% загальної суми – вам не доведеться вести переговори і торгуватися;
- ваша закупівельна заявка буде доступна користувачам всього інтернет-простору, наша майданчик індексується пошуковими системами;
- клієнти БиржиСПРОСА отримують можливість безкоштовно переглядати тендери – як за передплатою, так і у вільному порядку.
Що для цього потрібно:
- оголосіть бізнес-тендер за 4 хвилини, без введення сторонніх даних і перевірки ЕЦП – в перший раз абсолютно безкоштовно;
- призначте ціну, за якою хотіли б придбати потрібні товари;
- розглядайте пропозиції і вибирайте постачальників, згодних на ваші умови!
Скористайтеся електронною торговою майданчиком та отримаєте результат негайно!
Наш телефон: 8 (812) 409-14-82
Сайт: https://биржаспроса.рф

Інформаційний Портал Міста СПб: свіжі новини Санкт-Петербурга і Росії, головні новини світу: події, політика, економіка, спорт, цікаві факти, наука, технології. Новини дня. Здійснення рекламної діяльності: розміщення реклами на порталі та на медиастендах в торгових центрах.

Сайт міста Пушкін www.mygid.info – інформаційний портал покликаний допомогти городянам заощадити сили, гроші і час, а також бути в курсі щоденного життя міста.
На сайті зібрана вся актуальна інформація для мешканців та гостей Пушкінського району, щоденне оновлення забезпечує динамічне зростання відвідуваності сайту.
Сайт www.mygid.info – це не тільки інформація про місто, це величезний ресурс дозволяє користувачам:
• Бути в курсі щоденного життя міста: найшвидші, свіжі і гарячі новини Пушкіна. Тематичний і хронологічний архів матеріалів. Підписка на розсилку новин;
• Вчасно дізнатися про майбутній захід: Повна афіша цікавих подій Пушкінського району. Концерти, виставки, фестивалі, музеї, бізнес-тренінги, майстер-класи та багато іншого.
• Легко і швидко знайти будь-яку цікаву послугу, товар, підприємство контактні дані: найповніший довідник організацій Пушкінського району, послуги та акції провідних компаній.
• Рубрика робота в Пушкіні дозволяє роботодавцям в короткі терміни знайти потрібного працівника, а претендентам дізнатися про вільні вакансії в районі. Ви роботодавець? – додайте безкоштовно відкриті вакансії пройшовши реєстрацію на нашому сайті.
Так само редакція представляє увазі відвідувачів сайту міста Пушкін www.mygid.info такі рубрики як:
• Громадянин Пушкін: рубрика для небайдужих городян, підняті актуальні питання і проблеми міста Пушкін і його околиць.
• Бізнес-Пушкін: Статті на бізнес-тематику, поради підприємцям. Рубрику веде бізнес-консультант.
• Таємниці Царського Села: маловідомі факти з історії нашого міста.
• Життя чудових людей: Пушкін в особах
• Фотоальбом: Історичні знімки з особистих архівів жителів популярних місць Царського Села.

Сайт міста Пушкін ww.mygid.info – величезна майданчик для розміщення інтернет-реклами. Ефективність такої реклами збільшується в рази завдяки окресленому колу користувачів сайту саме у Вашому районі. Так само незаперечним плюсом є оперативність проведення кампаній – в будь-який момент ви зможете змінити напрямок з урахуванням обставин;
Основа рекламної політики Мій ГІД — раціональний баланс між зручністю користування сайтом та ефективністю проведених рекламних кампаній.
Одна з переваг Мій ГІД – це можливість запропонувати рекламодавцеві цілий комплекс рекламних каналів, включаючи друковані видання, тим самим сповістивши абсолютна більшість жителів Пушкінського району. Домінуюча мета нашої роботи – просування послуг рекламодавця.
Під брендом «Мій ГІД» у Пушкінському районі:
Періодичне друковане видання Газета «Мій ГІД» - 2 рази на місяць
Глянцевий Журнал «Мій ГІД» - 6 разів на рік
Довідник Пушкінського і Павловського району «Мій ГІД» - 1 раз в рік
Сайт Пушкінського району http://mygid.info .

Чесні відгуки клієнтів про роботу автосалонів у Санкт-Петербурзі. Прочитайте коментарі клієнтів або залиште свій. Ваша думка може вплинути на чийсь вибір!
+7 (967) 562-52-60
avtosalonspb.ru

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

42

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024