Інтернет-магазини Санкт-Петербурга



Інтернет-магазини :

Всього найменувань: 5355, Переглядів: 252790

Lilavati.ru - один з найбільших інтернет-магазинів корейської косметики. Ми розташовані в Санкт-Петербурзі і здійснюємо доставку по всій Росії.Догляд за собою – одне з улюблених занять багатьох людей, яке надає їм впевненість у собі, у своїй красі і привабливості. Ми любимо радувати своїх клієнтів, тому прагнемо запропонувати кращу органічну косметику для догляду за шкірою і макіяжу від корейських виробників, відомих по всьому світу. Новітні розробки на стику технологічності і східних косметологічних традицій забезпечують високу ефективність косметичних засобів і їх повну безпеку, підтверджену сертифікатами міжнародного та європейського рівня.

«Maestra» — інтернет-магазин і салон, в якому Ви знайдете більше 2000 зразків плитки, паркету, шпалер, мозаїки, ліпнини, басейнів і саун від кращих фабрик Європи, насамперед Італії та Іспанії, з нових колекцій. У нас є всі можливі види кахельної плитки і керамограніта, різноманітні мозаїки, елітні шпалери і паркет, сантехніки і світильники, вироби з натурального каменю. Якщо Ви не знайшли те, що Вам потрібно, то ми замовимо товар спеціально для Вас. Наші менеджери підберуть для Вас матеріали з дизайн-проектом, створять 3D-візуалізацію і розкладку плитки. І останнє, але дуже важливе: для постійних клієнтів діє гнучка система акцій та знижок для клієнтів. Так само ми можемо зробити добірку матеріалів за вашим дизайн-проектом.

Компанія Орешкофф.рф заснована в 2008 році. Головний офіс компанії знаходиться в місті Санкт-Петербург за адресою вул. Торжковська д. 5. Основний вид діяльності компанії оптово-роздрібна торгівля горіхами, сухофруктами, цукатами, солодощами і спеціями. Компанія володіє інтернет-магазином з однойменною назвою Орешкофф.рф, де ви можете купити онлайн горіхи, сухофрукти, солодощі, цукати і спеції за доступною ціною і відмінної якості. Вся продукція компанії фасується в брендовані крафтовые пакети.

Продаж окулярів для корекції зору, великий вибір оправ та лінз, завжди можна поговорити з майстром.

Компанія "Роботоман" рада вітати вас. Наш інтернет-магазин співпрацює з кращими виробниками електроніки. У нас Ви можете придбати роботи-пилососи iClebo Omega, Arte і Pop, квадрокопреты та іншу електроніку для дому, хобі та роботи.
Всі ціни на нашу продукцію від офіційного виробника. Наші партнери - це бренди з багаторічним досвідом роботи, які покращують свої розробки кожен рік, а ми допомагаємо їм реалізовувати якісний товар в Росії і пропонуємо Вам купувати ці товари у нас.
Інтернет-магазин "Роботоман" допоможе вам з вибором якісної техніки. Ми проконсультуємо вас по будь-якому питанню, пов‘язаному з товаром, який ми продаємо. Навчимо керувати технікою і користуватися їй.
Вся інформація на нашому сайті доступна і зрозуміла. Ми намагаємося покращувати сайт кожен день, щоб Ви могли не замислюючись знайти те, що шукайте; порівняти ціни або дізнатися інформацію про плюси і мінуси товарів. Так само на сайті у розділі "блог", є багато тематичних статей. Якщо Ви не знайдіть відповіді на своє питання на сайті, то наша служба підтримки з радістю допоможе вам по телефону.
Якщо ж вас цікавить конкретна модель побутової техніки, якої ви не змогли знайти на сайті, так само можна поставити питання в службу підтримки – цілком можливо, що ми зуміємо допомогти вам з пошуком і запропонуємо вдалу ціну на необхідну техніку.
Наш асортимент постійно поповнюється новими моделями, що робить покупки ще більш приємними, адже слідувати за модою – завжди актуально.
Наш магазин здійснює доставку в найкоротші терміни і в зручний для вас час.
Пишіть та телефонуйте Нам, ми Вас чекаємо!

Наша основна мета – зробити процес покупки для Вас, максимально простим і зручним, і як наслідок приносить задоволення.
На нашому сайті представлено понад 30 брендів, що включає в себе близько 1000 найменувань. І щоб Вам не довелося витрачати свій час, на процес підбору, порівняння і аналізу товарів, ми зібрали команду кращих продавців сантехніки, які зроблять це за Вас на професійному рівні.
Наша місія – зробити так, щоб у кожного жителя Росії, в будь-який момент часу була можливість придбати якісну та функціональну сантехніку для дому.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024