Інтернет-агентства Санкт-Петербурга



Інтернет-агентства :

Всього найменувань: 574, Переглядів: 80527

Інтернет-агентство "Набагато" надає повний цикл послуг з просування і ведення вашого бренду в інтернеті.
Основні послуги:

DIGITAL-агентство Набагато надає наступні послуги:

● Розробка інтернет-проектів
- Розробка сайтів
- Розробка корпоративних порталів
- Розробка мобільних додатків

● Аналітика інтернет-проектів
- Комплексний аудит сайту
- Аудит рекламної кампанії
- Аналіз юзабіліті

● Інтернет реклама
- SEO
- SMM
- Контекстна реклама
- Мобільна реклама
Медійна реклама

● Супровід інтернет-проектів
- Копірайтинг
- Технічна підтримка

● Дизайн
- Розробка логотипу
- Дизайн pos-матеріалів бренду
- Створення стандартів бренду (Брендбук, Ребрендинг)

Інтернет-агентство повного циклу EdvanceMedia займається розробкою сайтів, складних порталів, мобільних додатків. Завдяки тому, що всі роботи виконуються нашими штатними спеціалістами, це дозволяє здійснювати постійний контроль якості та ефективності роботи кожного співробітника і всієї команди в цілому. Кожен фахівець нашої компанії займається своєю улюбленою справою впевнено і професійно, маючи величезний досвід роботи в цій сфері. Ми не робимо сайти та інші послуги на потоці, до вирішення будь-якої задачі або розробці, ми підходимо індивідуально, пропонуючи оптимальні і раціональні шляхи вирішення. Звернувшись в компанію EdvanceMedia, ви завжди зможете отримати професійну консультацію та високий рівень обслуговування.

Рекламне агентство Agile пропонує послуги в області маркетингу та реклами на ринку B2B.

ГК «Мій Рейс» - це бізнес-співтовариство, що об‘єднує мережа агентств з організації заходів і продажу квитків на види послуг:

- Авіаквитки великого безлічі авіакомпаній по всьому світу;
- Страхування у подорожі;
- Залізничні квитки;
- Проживання в готелях по всьому світу;
- Автомобільний трансфер, а також послуг з оренди автомобіля по світу;
- Аероекспрес в аеропорти Москви;
- Туристичні послуги в країни по всьому світу;
- MICE і Event-заходи;
ГК «Мій Рейс» утворена в 1998 році і зарекомендувала себе як надійний постачальник послуг серед своїх партнерів і клієнтів. Головним підприємством групи компаній «Мій Рейс» є агентство ЗАТ «АЛЬЯНС-ТРЕВЕЛ», що має широку партнерську мережу субагентів по Росії і зарубіжних країн. Крім того, ЗАТ «АЛЬЯНС-ТРЕВЕЛ» працює на ринку корпоративного обслуговування клієнтів серед яких присутні різні державні структури та корпорації.

Ми пропонуємо професійні послуги з пошукової оптимізації сайтів.
Наша робота побудована незвичайним для SEO-агентств чином, але це дозволяє давати реальні гарантії результативності.
Послуги
- SEO-консалтинг і аудит сайтів.
- Пошукова оптимізація сайтів.
- Просування сайтів в пошукових системах.
- Просування бізнесу Замовника (просування по трафіку).
- Просування товарів і послуг в соціальних мережах.
- Оптимізація і збільшення конверсії інтернет-магазинів (збільшення продажів).
- Пошукова реклама в пошукових системах Яндекс, Google.

Створення автоматичних воронок продажів, digital marketing , просування компанії в інтернеті, налаштування бітрікс 24

Послуги просування в соціальних мережах, таргетована реклама, менеджмент спільнот (SMM), управління репутацією, посів позитивних відгуків, відпрацювання негативних відгуків (ORM), управління пошуковою видачею і просування сайтів (SERM).

Рекламне агентство IQ («Ай Кью») – перше і єдине в Росії агентство, що спеціалізується на рекламі в місцях елітного відпочинку. Географія агентства налічує понад 500 преміальних конструкцій у місцях елітного відпочинку Санкт-Петербурга, Москви, Сочі. Більшість з них знаходиться у власності компанії. Крім того, мережа агентства охоплює рекламні площі на гірськолижних курортах Франції, Швейцарії та Австрії.

Компанія працює на російському ринку з 1999 року, пропонуючи своїм клієнтам унікальні умови для розміщення реклами, надаючи рекламодавцям можливість ексклюзивного контакту з обраної аудиторією. Понад 15 років «Ай Кью» успішно розвивається і розширює свою мережу присутності в кращих місцях відпочинку преміум-сегменту: гірськолижні курорти, ресторани, яхт - та гольф-клуби, котеджні селища, парки розваг, готелі та багато іншого.

Головний офіс компанії розташований в Санкт-Петербурзі, додатковий філія – в Москві. Команда агентства – кілька десятків кваліфікованих фахівців – випускників провідних вузів Росії, багаторічний досвід яких дозволяє знаходити ефективні рішення як окремих рекламних завдань, так і здійснювати комплексний супровід проектів самих різних масштабів.

В агентстві функціонує власна дизайн-студія, відділ BTL, а також напрямок Indoor-реклами. В активах компанії знаходиться власне виробництво. У 2011 році в агентстві з‘явився відділ інтернет-реклами, здійснює комплексний супровід клієнтів агентства в мережі інтернет: створення і просування сайтів, вірусна реклама, робота в соціальних мережах, контекстна та банерна реклама, web-дизайн та ін.

Серед клієнтів рекламного агентства IQ: МТС, Міді, Mercury, BMW, Range Rover, Jaguar, Mercedes, Volkswagen, Audi, Nissan, МегаФон, Coca-Cola, Єдиний центр документів, Buddha-Bar Saint Petersburg, «Невський альянс», Юлмарт, ECCO, Гранд Готель Поляна, СитиЛинк, Heineken, Група компаній NCC, HONKA, ЮИТ Будинок, Євробуд (ЖК «Привілей»), «Відродження СПб», ряд житлових комплексів преміум-класу, таких як: «Леонт‘євський мис», «Діамант-Хаус», «Репіно-Бриз» та багато інших.

Агентство пошукового маркетингу. Бізнес-консалтинг.

Інтернет-маркетинг, податковий та бухгалтерський консалтинг.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

58

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024