Вантажні автомобілі і вантажна техніка Санкт-Петербурга



Вантажні автомобілі і вантажна техніка :

Всього найменувань: 190, Переглядів: 112033
Фенікс Шиппінг
Санкт-Петербург , Вербна вулиця, 27

тел. +7 (812) 240-00-10
Актуально на 01.01.2018

Компанія пропонує найбільший економічний спосіб перевезення - доставки вантажів з навантаженням і вивантаженням на майданчику замовника однією машиною - краном маніпулятором. Вам не треба замовляти окремо вантажну машину і кран, платити вантажникам, звільняти місце на об‘єкті під дві машини. Одна машина кран маніпулятор занурить доставить і вивантажить у вас на майданчику, що заощаджує ваші кошти та час. Ціна в нашій компанії за послуги оренди маніпулятора завжди вирішується лояльна.

Офіційний дистриб‘ютор компанії «AS Bestnet», провідного світового виробника причепів, що випускаються під маркою «Tiki».

Головним напрямком діяльності компанії є оптовий продаж автопричепів через дилерську мережу, надання причепів в прокат, роздрібний продаж причепів різного призначення (для перевезення вантажів, водної та мототехніки)

Прайс-лист: www.tikitreiler.ru/price/
Де купити, взяти в оренду причіп: www.tikitreiler.ru/dilers/

Для власників дисконтних карт, а також учасників різних автоклубів передбачені додаткові знижки.

Наша компанія "Логмар" працює з 2008 року. Ключові співробітники компанії мають досвід роботи в області логістики і транспортних перевезень більше 10 років. За час роботи ми перевезли тисячі контейнерів морським і залізничним транспортом, виконали сотні негабаритних перевезень, оптимізували безліч логістичних маршрутів.

Транспортна компанія «ГДК-ЗАХІД» створено в 2003 році, і за минуле десятиліття завоювала довіру клієнтів, набула авторитету і давно вийшла за межі Санкт-Петербурга.

Транско, ТОВ
Санкт-Петербург , 192029, вул. Сєдова, 5

тел. +7 (812) 412-36-27
Актуально на 01.01.2018

Вантажоперевезення ТНП, металобрухту.

Компанія ТОВ "Центр вантажної техніки" спеціалізується на реалізації комерційної та вантажної техніки найвідоміших світових виробників. Головний офіс компанії розташований в Санкт-Петербурзі.

Ми є дилерами напівпричіпної техніки WIELTON, GRUNWALD, SCHMITZ,і партнерами MERCEDES,MAN і маємо величезну базу вантажної техніки.

Співпрацюючи з нами, ви істотно заощадите час і замовите все необхідне в одному місці.

Вам більше не потрібно їздити по регіонах у пошуках найкращого співвідношення ціни та якості.

Ми гарантуємо високу якість товару і оперативність поставки!

Більш детально на сайті www.cgt24.ru

Гідравліка на тягач, гидрокомплекты, гідроциліндри, фаркопи, напівпричепи, мультиліфти, тахографи, КПП, запасні частини, сервіс.
Група компаній ЭВЭН має широкий спектр напрямків діяльності:
1) Пропонує комплекти для ГІДРОФІКАЦІЇ будь-тягачів і самоскидів Американського, Європейського, Російського , Китайського виробництва, а також послуги з монтажу та ремонту гідрообладнання під напівпричепи (Самоскиди, Щеповозы, Бензовози, Стекловозы) і причепи-самоскиди. ЗАВЖДИ В НАЯВНОСТІ;
2) Продаж та монтаж ФАРКОПА на самоскид, заміна і зниження траверси, висновок та підключення розеток електрики, повітря і гідравліки.
3) Продаж НАПІВПРИЧЕПІВ марок: ТОНАР, WIELTON, MEGA, GRUNWALD,PANAV,
ТВЕРЬСТРОЙМАШ (ваговози, контейнеровози);
4) ГІДРОЦИЛІНДРИ для напівпричепів-самоскидів, об‘ємом 105 і 120 літрів, з робочим тиском 200 бар;
5) Розпродаж МУЛЬТИЛІФТІВ – компанія віддає мультиліфти в хороші руки за дуже низькою ціною;
6) ТАХОГРАФИ з блоком ЗКЗІ марки ШТРИХ –TaxoRUS, КАСБИ, ИНКОТЕКС, Continental виконують вимог наказу №36 МІНТРАНСУ РФ. А також карти водіїв і карти підприємства. Монтаж тахографів, активація та калібрування.
7) КОРОБКИ ПЕРЕМИКАННЯ ПЕРЕДАЧ (КПП) на самоскиди і тягачі вантажних марок: HOWO, SHANXI, DONG FENG, FOTON, FAW, BAW, JAC, CAMC, YUTONG, BEIFANG BENCHI, NORTH BENZ, HANIA, SINOTRUK, SHACMAN, КАМАЗ, МАЗ, УРАЛ та ін А так само запасні частини до них.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024