Вантажні авіаперевезення Санкт-Петербурга



Вантажні авіаперевезення :

Всього найменувань: 97, Переглядів: 34762

Компанія Easy Logistic здійснює доставку збірних вантажів з Китаю в Росію. Наші послуги: авіадоставка, доставка залізничним транспортом. Всі вантажі страхуються, і наша компанія несе повну матеріальну відповідальність за вантаж з моменту передачі його нам постачальником. Безкоштовна консолідація, можливість викупу товарів в Китаї день і оплата за доставку при отриманні. Прайс-лист можна подивитися на сайті easy-logistic.ru. Звертайтеся за телефоном 8 (800) 551-09-04.

Грамотна і своєчасна доставка Ваших вантажів з Китаю — наша основна спеціальність. Східний тренд все більш затребуваний у імпортерів з Росії. Грунтуючись на восьмирічний досвід роботи, ми пропонуємо найкраще!

Компанія «Пулково Гранд Авіа» надає послуги у сфері організації вантажних авіаперевезень по всьому світу. Ми доставляємо будь-які види вантажів терміново і надійно.

Наша компанія має якісний і зручний сервіс, вам достатньо оформити заявку, і наш менеджер зв‘яжеться з вами в найближчий час. Нам важливий ваш комфорт.

На нашому сайті ви можете ознайомитися з усім переліком послуг, заповнити форму для розрахунку вартості і оформити заявку.

Послуги авіапошти по Росії і країнам СНД. Компанія Солидус-Компані надає послуги вантажних перевезень літаками. Ми можемо терміново доставити будь-яку посилку, документи або вантажі всього за 1 день. Наш кур‘єр забере авіа посилки і вантажі за 6 годин до рейсу у вантажному терміналі або від дверей. Гарантія схоронності, страхуємо вантаж і тримаємо Вас в курсі про його місцезнаходження. Невисокі ціни на послуги. Оформити онлайн-замовлення Ви можете на Solidusavia.ru.

Організація "Ейр-Трафік" здійснює комплексні послуги вантажних перевезень: міжнародні перевезення, перевезення вантажів авіатранспортом, а також доставка автомобільним або ЖД транспортом. Складське зберігання, організація страхування вантажів, митне реєстрування. Фірма спеціалізується на організації авіаперевезень вантажів по Росії і всьому світу.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

10

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024