Екологічні організації Санкт-Петербурга



Екологічні організації :

Всього найменувань: 194, Переглядів: 55589

Інженерні вишукування для будівництва

Очисні споруди. Очищення стічних вод. Проектування, монтаж, запуск.

Служба утилізації ртуті, ліквідація ртуті, очищення приміщення, контрольні заміри

Екологічний супровід бізнесу, документи, розрахунки, проекти будь-якої складності. Повний комплекс екологічних послуг. Екологічні дослідження та розробка проектів: ПНООЛР, ПДВ, СЗЗ, ОВНС, ТРОСО, ПЕК, розробка паспортів відходів, розрахунок плати за негативний вплив на навколишнє середовище. Найдоступніші ціни в Санкт-Петербурзі

ГК «ТрансСтройЭксперт» пропонує російським підприємствам комплексні рішення для об‘єктів у сфері поводження з відходами. А саме - проектування, виробництво та будівництво инфраструктыры з переробки відходів ГТВ.
Надані послуги:
- Збір і транспортування відходів l-lV класу небезпеки
- Утилізація гумотехнічних виробів
- Реалізація вторинної сировини
- Экоконсалтинг

Центр Лабораторних Досліджень і Проектування «УМЭко». У будівельній екології з 2005 р. Команда професіоналів: екологів, проектувальників, економістів з багаторічним стажем роботи, які мають досвід співпраці з провідними підприємствами Санкт-Петербурга і Ленінградської області. Власна акредитована лабораторія з сучасним спеціалізованим обладнанням.

Центр Лабораторних Досліджень і Проектування «УМЭко» (ТОВ ЦЛИП «УМЭко») спеціалізується в галузі будівельної екології, моніторингу навколишнього середовища, екологічної експертизи, проектування та лабораторних дослідженнях.

Демеркуризація, служба ліквідація ртуті, аналіз повітря на ртуть. Повний спектр послуг від розбитого градусника до ліквідації промислових розливом. Служба ртуті Санкт-Петербург.


ТОВ "ЦЭП"ЭПРОТЕК" пропонує послуги в області екологічного консалтингу та інженерного проектування.
-Екологічне проектування у сфері поводження з відходами (ПНООЛР, паспорта відходів)
-Екологічне проектування у сфері водних відносин (ПДВ, Договір водокористування, План зниження скидів, Ліміти на скиди, Декларація про склад і властивості стічних вод, Схема системи водовідведення та водоспоживання)
-Екологічне проектування в галузі охорони навколишнього середовища( (Проект гранично допустимих викидів шкідливих (забруднюючих) речовин в атмосферне повітря(ПДВ), --Проект санітарно-захисної зони (СЗЗ), Паспорт газоочисного споруди (ГОУ), -Інвентаризація викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря))
-Екологічна звітність і облік
-Юридичні послуги в сфері природокористування
-Ліцензування у сфері поводження з відходами
-Оцінка впливу на навколишнє середовище
-Проектування у сфері благоустрою
Шановні колеги, для розрахунку вартості проекту і за консультацією наших Фахівців звертайтесь за телефоном 8(812)643-38-86 і
e-mail: info@eprotek.ru
Із задоволенням відповімо на всі Ваші запитання.
Всім екологічного везіння і відмінного настрою!

 

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

20

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024