Дошкільні учружденія Санкт-Петербурга



Дошкільні учружденія :

Всього найменувань: 2137, Переглядів: 259605

Хобі Сад/Хобі Ясла
Хобі Сад - приватний дитячий садок у Приморському районі з комплексною програмою,
спрямованої на інтелектуальний і фізичний розвиток, соціальну адаптацію та особистісне зростання вашої дитини.
Хобі сад— це можливість для гармонійного розвитку дітей в атмосфері творчості.

Система розвитку

- Індивідуальність: ми знаємо, що кожна дитина унікальна. Здібності і схильності проявляються ще в ранньому дитинстві. Наші педагоги зможуть знайти унікальний підхід до кожної дитини.

- Гармонійність розвитку: ми розвиваємо не тільки практичні навички, але й дбаємо про психологічному стані і духовному розвитку кожного малюка. Грамотно організований виховно-освітній процес дозволяє кожній дитині відчути себе успішним, що, погодьтеся, дуже важливо.

- Співробітництво. Без батьків нікуди. Ефективний розвиток і виховання дітей дошкільного віку безпосередньо пов‘язано із залученням родини. Наші педагоги тісно взаємодіють з батьками, формуючи єдиний погляд на виховання дитини, разом досліджуючи його особистість і виробляючи правила спільної роботи.

Особлива гордість Хобі-Саду - велика різноманітність пропонованих занять, включених у вартість абонемента дитячого саду і ясел а так само професійний педагогічний колектив. Широкий вибір додаткових занять.

ШАНОВНІ БАТЬКИ!!! ЗАПРОШУЄМО ВАШИХ ДІТЕЙ ВІД 2 РОКІВ ДО 7 РОКІВ В ГРУПИ ЯСЕЛЬНУ і СТАРШУ, А ТАКОЖ ГРУПУ ДЕННОГО ПЕРЕБУВАННЯ!
Підготовка до школи, заняття з логопедом,творчі розвиваючі заняття! 4-х разове харчування, при розробці якої враховуються індивідуальні особливості дітей і вимоги Санпіну.
Щоденні прогулянки з іграми на свіжому повітрі з нашими педагогами і веселі свята для дітей та батьків. Індивідуальний підхід до кожної дитини!

Приватний дитячий садок "Еврика-Ліцей"
Працюємо з 2001 р.,ліцензія+акредитація.
Окрема безпечна закрита майданчик для прогулянок,спектр розвиваючих занять входить у вартість абонемента(шахи,логопед,англ.мову.підготовка до школи,ейдетика,фізкультура,изотворчество,музика,розвиток мовлення)
Додаткові студії та секції: Хореографія "Формула танцю", музична ритміка для дітей 2-4 років, заняття мама+малюк, шахова студія "Човен",ізостудія "Креатив", футбольний клуб "Лавина", китайська мова

Cls
Санкт-Петербург , вул. Автовская, 48

тел. +7 (911) 245-33-70
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024